perjantai 15. joulukuuta 2006

Salainen Neuleystävä 2007 -ihmettelyä

Olen kateudesta vihreänkukertavana seurannut ihmisten blogeissa noita SNY-juttuja: milloin kukin on saanut mitäkin ihanaa SNY:nsä paketissa. Rakastan lahjoja ja rakastan yllätyksiä ja rakastan ihmisten yllättämistä, niin että olen koko syksyn harmitellut kun en ehtinyt mukaan tähän vaihtoon.

Ilahduin siis hirveästi, kun luin Satu U:n blogista, että hän oli ilmoittautunut Salainen Neuleystävä 2007 -vaihtoon. Klikkasin heti Sadun linkistä tänne aikomuksena ilmoittautua.

Vaan olipas siellä meneillään mielenkiintoinen show. Lukekaa kommentit! Minä en kokemattomana olisi huomannut esim. emännän nimettömyyttä tai muuta vastaavaa, mutta monen mielestä se on tosi paha juttu. (Toisaalta, kun pidän itse kolmea omaa blogia + Tarinamaanantaita omalla nimelläni, niin on sitten kyllä ihan sama ilmoitanko nimeni jossakin anonyymivaihdossa. :)

En siis vielä ainakaan ilmoittautunut. Käyn kyllä tarkkailemassa tilannetta. "Vanhoilta" SNY-harrastajilta pyytäisin mielipiteitä tännekin!

8 kommenttia:

 1. Minä liityin mukaan. Minulle on ainakin ihan sama laitanko menemään nimeni ja postiosoitteeni, saahan ne joka tapauksessa hakupalvelimista :)

  VastaaPoista
 2. Olipas siellä tosiaan eläväinen keskustelu käynnissä. Ilmoittauduin Hiekkaoliiville SAY-projektiin alkuvuodeksi, se saa mun osalta riittää kun koskaan ei tiedä koska laiskamato puree. SAY kuulosti kuitenkin kutkuttavan kutsuvalta, harkitse sitä jos et tuohon mukaan uskaltaudu.

  Tatsi

  VastaaPoista
 3. No, mä oon todennut, että kovin pitkäaikaiset + sitovat systeemit ja esim. vaihdot ei vaan sovi mulle.
  Olin siis lopulta ihan huojentunut, etten lähtenyt mukaaan sny-2006 vaihtoon, vaikka se aluksi kiinnostikin.
  Enkä aio liittyä nytkään mukaan.

  Nimettömyys (siis tuon uuden sny:n vetäjän) sinänsä ei varmaan ole ongelma, enhän mä itekään omalla nimelläni kirjoita. Mutta olisihan sitä mukavaa "jotain" tietää noinkin ison ringin vetäjästä.
  Tarkoitus on kuitenkin, että osallistujat luovuttavat omat osoite- yms. tietonsa vetäjälle, joka sitten arpoo niitä edelleen.

  Vaikken mä nyt uskokaan, että kyseessä olis mitään kovin hämäräperäistä, niin onhan ihan hyvä pitää mielessä nykyäänkin, ettei ihan kenelle tahansa kannata omia tietojaan luovuttaa.
  Kyllä mä siis ymmärrän tuon hämmennyksen.

  Sori jos ajatus vähän katkesi, vastasin tässä välissä lehtimyyjälle Kiitos mutta ei kiitos.

  VastaaPoista
 4. Minä totesin, että ei nyt rahkeet eikä pienikään budjetti riitä Sny2007. Minulle tämä tulisi liian äkkiä kun juuri on edellisestä selvitty.
  Hämmennyksen ymmärrän, mutta aikamoinen kommenttitulva oli noussut.

  Uusi pohjasi näyttää kivalta.

  VastaaPoista
 5. Minäkin kyllä mietin, riittävätkö rahkeet monen kuukauden pakettisouviin - kun yhtään en tiedä olenko ensi keväänä töissä vaiko enkö. Pitää nyt tuumata, ilmoittautumisaikaa oli kuitenkin tammikuun loppuun.

  Tatsi, tyhmä kysyy - mikä ihmeen SAY-projekti...??

  VastaaPoista
 6. Mie ilmoittauduin, ennenkuin edes luin kommentteja. Ehkä olisin ollut varovaisempi, jos olisin kommentit lukenut. Saa nähdä nyt tuleeko tästä mitään?

  VastaaPoista
 7. Palaga, nyt oli tuonne sivulle tullut lisätietoja, eli sivuston ylläpitäjä on ollut yhteydessä SNY 2006 -emäntään Kristeliin ja saanut tältä neuvoja ja ilmoittautumislomakkeen jne. Eli kyllä tuo nyt minusta aika reilulta kuulostaa, vaikka toki tosiaan olisi kiva tietää uuden emännän nimi.

  VastaaPoista
 8. Minäkin ne luin ja tosiaan toinen toistaan kummempia kommetteja, ehkäpä tämä uusi emäntä ei ole kokemattomuuttaan ymmärtänyt että nimi olisi hyvä laittaa tiedoksi.

  SAY= Salainen Askarteluystävä :D
  Hiekkaoliiviin MARS heti kun se varsinainen ilmoittautuminen tulee siihen mukaan. Nyt siellä on vasta kysely että ketä kiinnostaa, ellei tällä välin ole jo tullut sitä varsinaista.
  Minä lupasin emännöidä seuraavan SAY:n kunhan Sandy saa tämän hoidettua.
  t.Ansku

  VastaaPoista