tiistai 17. lokakuuta 2006

Ompelupäivän jälkeen


Tämä päivä meni kokonaan (klo 12-21) vanhempien luona. Minullahan ei ole ompelukonetta, joten hyväksikäytin äidin masiinaa. Syntyi 1700-luvun puku historiaa elävöittäviä tapahtumia varten - siitä tulee tänne kuvia varmaan huomenna. Olen aikaansaannoksestani aika ylpeä!

Kävin kirpparilla etsimässä essukangasta pukua varten ja löysinkin eurolla luonnonvalkoisen lakanan. Äiti tosin kauhistui todetessaan että aioin leikellä ehjän lakanan ja teki diilin: sain tilalle hänen risaisensa. :D

Matkalla tarttui mukaan muutakin:

Nuo muovipusseissa olevat langat löytyivät kirpputorilta, takavasemmalla samaa "hörhelöä" jota messuilla kaupiteltiin rosee-ponchon kukkien keskustaan. Voisin hyödyntää sitä Maria-siskoni ponchossa tai kehittää jotakin aivan muuta.

Takaoikealla oleva musta kimallelanka ei pääse kuvassa oikeuksiinsa. Siihen ajattelin kuitenkin kokeilla jotakin Novitan juhlavaa ohjetta...

Foxista teen kaulukset ja kalvosimet anopilta saatuun suloiseen pinkkiin villatakkiin. Olen heikkona pörrökauluksiin ja -kalvosimiin! :D Ja Teddystä tulee tiitiäispipo. Näin kuvan Lunaran blogissa ja se oli menoa - malli on Hehkun kehittelemä.

Vielä ehdin tehdä vähän aikaa pipoa, mukava puuhata välillä jotakin minkä oikeasti osaa - ompeleminen on minulle aikamoista painajaista... Ompelutyön viimeistely jää huomiselle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti