maanantai 30. lokakuuta 2006

Hulluksihan tässä meinaa tulla...

Viikonloppu oli melkein käsitöitä rauhoitettu. Perjantaina viimeisen työpäivän jälkeen sammuin iltaseitsemältä :) ja lauantain ja sunnuntain olimme Vaasassa. Lauantaiaamuna ja eilen illalla sentään sain aikaan Samille jo toisen lapasen peukkua vaille valmiiksi.

Tänään ajelin Samin luota kotiin - oli vähän outoa ajaa vanhan työpaikan ohi :) - ja pysähdyin Sittarissa. Lankahyllyllä odotti sitten pettymys. Äitihän toivoo jouluksi pörröistä kaulahuivia, ja kun mielestäni Tango Fani on vähän liian ohutta, olin ajatellut Foxia. Mutta miksi sitä valmistetaan vain niin ankeissa väreissä: mustaa, valkoista, vaalean ja tumman harmaata?? (Miksi yleensäkin talvella pitäisi pukeutua mustaan tai harmaaseen, kyselee pinkin toppatakin omistaja...)

Eipä auttanut kuin virittää puhelinneuvottelu, jonka seurauksena mukaan lähti turkoosia Teddyä. Pehmoistahan sekin, ja jos vaikka helmineuletta...

Muutenkin kyllä kori täyttyi langoista, enimmäkseen toki sellaisista joita en täältä lähikaupasta löydä, sekä paksuista puikoista. Ostin mm. Huopasta ja tarkoitus on kokeilla viimeisimmän Novita-lehden sydäntabletteja pukinpussia silmällä pitäen. Ja lisää ompunvihreää Ainoa, jos vaikka itselleen slipoverin...

Tästä siis selitys otsikkoon. Olen tulla hulluksi, kun ympärillä on ihania lankoja läjäpäin enkä tiedä mihin niistä tarttuisin. Jos ihan menisin mieleni mukaan, minulla olisi täällä kohta tusina keskeneräistä neuletta... Yritys on kuitenkin päästä noista joululahjoista "eroon" jotenkin järkevässä järjestyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti