torstai 12. helmikuuta 2009

Pelastakaa Mambo-lanka

Novita lopettaa rakastetun Mambo-langan valmistamisen. Asiasta ollaan kiukkuisia mm. Novitan Neulomossa. Niinpä tekaisin adressin Mambon puolesta ja Novitan äkkipikaista tuotepolitiikkaa vastaan. Jos voit hyväksyä tekstin, niin allekirjoita täällä:


Sanaa saa levittää!

Piti kuvaamani Kevätpäiväntasausyllätyshuivi neljänsine vihjeineen, mutta niinpä se jäi... Samin villapaidasta on kohta toinenkin hiha valmis. Sitten kaulus ja saumat. Saattaapa tuo ehtiä näille pakkasille! :D

4 kommenttia:

 1. allekirjoitin!

  hei, säähän oot kiriny yllärihuivissa reilusti mun eelle, mulla on edelleen kesken nelosvihje ja pahasti..

  VastaaPoista
 2. Hahah, olin tulossa ruikuttamaan, että tee nyt äkkiä se neljäs vihje että pääsee taas lukemaan sun juttuja! Ei ees ne kuvat, vaan ne päivitykset. ;)

  Katohan Novitaa. Toissapäivänä just mietin, että millonkahan Novita lopettaa Mambon tekemisen, kun kerrankin on menevä lanka, "jolle on suunniteltu" semmonen ohjekin, joka viehättää monia mahottomasti (Vihervaara) ja joka taatusti on saanu paljon liikettä myyntiin. On tosi vaikea kuvitella, että Mamboa ei menis hyvin kaupaksi. On se Novita vaan pölijä. Seuraavaks giljotiinin alla on varmaan Teddy ja sitten Rose Mohair. Ne ei vissiin osaa tehä muuta kuin Nallea ja Seiskaveikkaa, niitäkin vähän vaihtelevalla menestyksellä. Pysyis ees Tennessee ja Kotiväki valikoimissa... Hmph. Milloin oikeesti asiakkaasta on tullu jotain niin inhottavaa, että ei voida enää kuunnella väritoivomuksia eikä enää kiinnosta mielipiteet valikoimastakaan? Vai eikö me oikeesti osata ostaa mitään muita lankoja kuin sitä Nallea ja Seiskaveikkaa, eikö muita ole kannattavaa tehdä?
  Taitaa loppua koko Novitan tilaaminen, mitä sitä niillä lehdillä tekee kun ei oo parin vuoden päästä toivoakaan saada lankaakaan niihin malleihin. En minä ainakaan kaikkea ehdi heti toteuttaa ja ei aina ole mahdollista ostaa lankaakaan varastoon heti paikalla odottamaan parin vuoden päähän. On tää kyllä sinänsä huvittavaa, että kerrankin kasa asiakkaita ruikuttaa että jähmettyispä valmistaja samaan vanhaan. :)

  VastaaPoista
 3. No, on tosiaan kummallista tuo Novitan lankapolitiikka. Kävin allekirjoittamassa heti adressin. Toivotaan, että ottaisivat ostavien asiakkaiden toiveet huomioon.

  VastaaPoista
 4. Ilmankos sitä Mamboa ei ole missään kaupassa näkynytkään, jos ne kerran lopettaa sen. Harmi, kerrankin hyvä lanka, joka ei pistele ja on paksu ja pehmeä neulottava. Voi kökkö! Kävin allekirjoittamassa adressin.

  VastaaPoista