lauantai 16. helmikuuta 2008

Kiitos Liinu!

Menin joku aika sitten voittamaan Liinun blogiarvonnassa. Reissusta palattua oli odottamassa ilmoitus isosta kirjeestä, jonka hain eilen postista. Voi sentään!Elämäni ensimmäinen Lana Grossa -sukkalankakerä, marilaisen kansanrunouden antologia (aivan loistava!) ja huippuhauska ystävänpäiväkortti - kaikki pakattu alustana olevaan siniunikkokuoreen. Kiitos Liinu!

Ja lauantai-iltanne ratoksi vielä ihan vain teitä varten reissussa otettu valokuva. Oheisia mainoslippuja oli tungettu bungalow'mme ovenrakoon, ja mieleen tuli vanha sanomalehtikilpailu "Etsi viisi virhettä". En tiedä onko niitä tuossa viisi, mutta aika monta. :) Klikatkaa suuremmaksi ja etsikää! Ja tämä tietysti tarkoittaa sitä, että minähän toki kirjoittaisin ruotsia aivan täydellisesti...8 kommenttia:

 1. Ihana arvontavoitto sinulle.

  Harmi nuo vaatteesi niin ja kaikki muutkin tavarat.

  Mukava on kun olet taas linjoilla.

  VastaaPoista
 2. heheh. ainakin "frokost", "gratis" ja "også" on väärin kirjotettuja. :D

  VastaaPoista
 3. Eikös tuo gratis sentään ole oikein????

  VastaaPoista
 4. Tuo tirsdag kuulostaa minusta ihan sille vanhalle vitsille, kun mies halusi muhinoida useammin kuin nainen ja päätyivät, että: "tehdään sitä vain niinä päivinä, joissa on r-kirjain" :-)

  VastaaPoista
 5. Kiva että olet palannut, mutta et sentään palanut ;)) Minä odotan 9.3. saakka etelän matkaa. Mennään Teneriffan puolelle. Jesh!

  VastaaPoista
 6. Mukavan palkinnon olet voittanut. Sukkalanka näyttää kiinnostavalta.

  tervetuloa linjoille!

  VastaaPoista
 7. Hei! ja tervetuloa Simpsiölle lankettelemaan ;) Ihana tuo sun talvinen Meez, mä en vieläkään malta luopua omastani blogissani, vaikka poikien mukaan se on 10 + tyttöjen juttuja ;)
  Kaupan ilmoitustaululta luin, että Vanhassa Karhunmäessä on sisustusroseeilta ti 19.2. alkaen klo 18 (kertamaksu 5 e + materiaalit), mä en valitettavasti pääse :(

  VastaaPoista
 8. Jännä juttu, että esimerkiksi tirsdag, også ja frokost ovat tanskaa... lieköhän pelkkää sattumaa, vai onkohan tuon kirjoittajalla mennyt kielet sekaisin?

  VastaaPoista