keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Ollako vai eikö olla

Taas saan kiittää - tällä kertaa Piaa ja Hannaliinia, jotka muistivat kukilla!


Ja edelleenkin haluan luovuttaa kukat eteenpäin teille kaikille. Kiitos että olette.

On hauskaa, kun tämän Blogistanian vuodenkierto alkaa olla jo tuttu! Tietää odottaa erilaisia tempauksia tiettyyn aikaan, osallistui niihin tai ei.

Kevään Salaisen neuleystävän päätin jättää väliin, kuten tuolla jo aiemmin kerroinkin.

Samoin jään sivustaseuraajaksi Lankahamstereissa, jotka Kristel taas organisoi (tuo blogilinkki tiedoksi kiinnostuneille!). Viime talvena totesin, ettei se oikein sovi minulle. Olen aina verrannut itseäni Pohjalaisten Jussiin, joka repii kirjallisen raittiuslupauksensa tahtoen olla raitis omasta halustaan eikä jonkun lupauksen velvoittamana.

Voin hyvin olla ostamatta lankaa - mutta minulla täytyy olla tieto siitä, että saan ostaa sitä jos tahdon ja tarvitsen. Lisäksi työttömyys tehoaa paremmin kuin mikään lankahamsterius - ei jää senttejä ylimääräiseen. Veronpalautuksetkin käytän Samin ja minun tulevaan yhteiseen rentoutusmatkaan. Kun sekin vielä osuu helmikuulle enkä näin ollen edes kunnolla ehtisi olla mukana kisassa, jätän nyt väliin. Mutta seuraan mielenkiinnolla! Ja tuonne sivupalkkiin olen ruvennut keräämään tämän vuoden valmistuneista töistä myös noin-painoja. Hauska nähdä sitten loppuvuodesta, paljonko lankaa olen kuluttanut.

Vaan tähän menin mukaan ensimmäistä kertaa elämässäni:

FEBRUARY / MARCH - FIRE- orange, red, pink

APRIL / MAY - EARTH - green, brown, metallics

JUNE / JULY - AIR - gray, white, yellow

AUGUST / SEPTEMBER - WATER - blue, black, purple


En edes vielä tarkkaan tiedä mistä on kysymys. ;) Mutta luetellut värit miellyttivät, eikä tämä velvoita mihinkään. Ellen neulo ainoatakaan spektriin sopivaa työtä, so not!

Mitä ostoksiin tulee, niin tätä tekisi kovasti mieli - vaan taidan tyytyä varaamaan kirjastosta. Ellei joku kiltti ihminen vihdoin antaisi minulle töitä...

9 kommenttia:

 1. Milloin sä lähdet sinne matkaan? Ingelsiinkö? me 6.2 Teneriffalle Puerto De La Gruziin:) Intsu

  VastaaPoista
 2. Tuo mieleisesi kirja näyttää todella haluttavalta. Se ei ole tullut minua vastaan vielä edes kirjakaupassa, kirjastosta puhumattakaan.

  Kädet ristissä sinun töiden saannin puolesta!

  VastaaPoista
 3. Kaisa, toki saat käyttää blogissani mainitsemaani lausetta alaotsikkona.

  VastaaPoista
 4. Hei, laitoin sinulle postia blogiini

  VastaaPoista
 5. Intsu-anonyymi, Inglesiinhän me! Olisitte tulleet samaan paikkaan, olisi voitu neuloa bikinit päällä uimarannalla.

  Palaga, kiitos. Käsiä ei ikinä ole ristissä liikaa.

  Pia, muokkaan varmaan pian blogiotsikkoa... :)

  Lellu, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Siis mitä,

  Olin kirjoittanut sinulle piiiiiitkän kommentin tuohon Revontuleen, ei se kai ole tullut ollenkaan perille ja vasta nyt sen huomasin.

  Minä laitan aina virolaisesta villasta neulotut jutut pyykkikoneen villapesuun. Siitä saa tosi hyvin pingotettua ja kaikki irtoväri ja se ihana villantuoksu jäävät koneeseen, tai ei koneeseen vaan häviävät.

  VastaaPoista
 7. Sinulle on lisää kukkasia blogissani! :)

  VastaaPoista
 8. Varmuudeksi vielä vastaus tännekin :)
  Lankaa meni siihen keeppikauluriin 150g, neuloin tuplana sitä mohairia. Ja kerässä näkyi olevan 190m. Helppo ja ihanan pehmeä. Ja jos tarvit ohjetta niin huikkaa, annan mielelläni hyvän kiertää (itse sain sen Tellulta).

  VastaaPoista