lauantai 8. syyskuuta 2012

Uutisia

Neulesyksy on vihdoin korkattu! Työkaveri vinkkasi, että Anttila myy Novitan Sylvia-lankaa kahdella eurolla kerä - ja että kyseisen sesonkilangan koostumus on 86 % villaa ja 14 % silkkiä. Silloin harvoin, kun Novita myy muuta kuin muovia tai muovisekoitetta, asiaa täytyy kannattaa, joten rikoin langanostolakon ja hain materiaalia tuubihuiviin. Juu, ihan 2o2n-putkea vaan, ettei mene monen kuukauden tauon jälkeen liian haastavaksi... ;)

Mutta oikeasti tulin kertomaan teille, että Tikkuajat eli Seinäjoen seudun käsityöharrastajat kokoontuvat neuletapaamiseen tästä lähin joka torstai klo 16-19 Seinäjoen uudessa kirjasto Apilassa, Alvar Aallon katu 14. Siis käytännössä kirjaston kahvilassa. Jo itse kirjastokin on varsinainen nähtävyys - halulliset voivat käydä lukemassa omasta kirjastokäynnistäni täältä  - ja tarjoaa varsin mukavat tilat myös neulomiseen. Sanoo hän, joka ei ole saanut taas kevään jälkeen aikaiseksi käydä Tikkuajissakaan... Mutta menkää te, kyllä minäkin sitten taas!

Elämässä on ollut viime aikoina isoja muutoksia. Sami on aloittanut opinnot ammattikorkeakoulussa, ja perheemme on kasvanut kuvassa poseeraavalla prinsessa Stellalla, jonka kotiutumista voi seurata täältä. Stella muutti meille Seinäjoen seudun eläinsuojeluyhdistyksen sijaiskodista, joista ikävä kyllä on kova pula. Ihmiskunta ei ole kehittynyt pätkääkään, vaan kesäkissoja otetaan ja jätetään edelleen, ja myös hylättyjä kissanpentuja suorastaan tulvii seuran hoiviin. Muistetaan, että eläin ei ole lelu, ja että mieluummin käytetään lemmikki eläinlääkärillä pikku nipsaisussa tai lopullisella piikillä, kuin jätetään se tai sen jälkeläiset heitteille!

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihana kisu teillä on :)
  Olimme muuten viime viikonlopun Teuvalla ja isäntä käytti mua Tapiolla sekä käytiin muutenkin Kauhajoella shoppailemassa ja tölläilemässä. Tyhjin käsin en lähtenyt sieltä pois, kun harvoin sinne pääsee ;)

  VastaaPoista
 2. Onpas täälläkin tapahtunut kaikenlaista vaikka neuleita ei ole valmistunut. Työhuoneen järjestäminen olikin urakka kerrakseen mutta siitä saat nyt nauttia.
  Kisuliini on niin söpö. Hirttää pitäis kaikki kesäkissan ottajat ja mulla oli vikat viikot saaressa huoli naapuritelttailijan hylkäämästä kissasta. Siellä se on vieläkin yksin, saa nähdä tuleeko kiinniotetuksi ennen talvea vai kuin käy.
  Hyvää syksjyä Sinulle ja Samille.

  VastaaPoista
 3. What a sweet cat! Stroke that pretty fur for me.

  VastaaPoista