tiistai 13. joulukuuta 2011

Ensimmäinen arvostelu!!

MUOKS 3.4.2021. Oikein, nurin on ilmestynyt e-kirjana ja äänikirjana Saga Egmontin kustantamana. Löydät sen verkkokaupoista ja striimauspalveluista. Siksi entinen "hyväntekeväisyyskauppa ei enää ole käytössä. Mukavia lukuhetkiä!


Aloinpa melkein vapista, kun sähköpostiini oli tipahtanut kaimani sähköposti, jossa vinkattiin että Kirsi on arvostellut Oikein nurin -kirjan. Mutta niin asiallinen ja fiksu oli arvostelu, että nyt taidan ihan vähän leijua täällä. Kiitos Kirsi! Ja olisi kiva, jos joku muukin jaksaisi naputella pari riviä kirjasta - siitä jo jättämänne kommentit ovat  tärkeitä, mutta on kiva, jos "aate" leviää. :)

Ohjeet kirjan "ostamiseen" löydät tästä linkistä tai kuvaa klikkaamalla. Käy vaikka joululahjaksi, vink vink!

2 kommenttia:

  1. Hyvä arvostelu! En tiennyt taustoistasi mitään, ja kieltämätä ihmettelinkin kun oli niin valmiin oloista tekstiä.Helposti sitä luokitelee ihmiset blogiensa mukaan ja kuvitelee, ettei ne "muuta osaa" - vaikka onhan meillä kaikilla ihan erilainen elämä kuin blogeissa.
    Kiitos kirjastasi, luin sen siltä istumalta heti sen ilmestyttyään.

    VastaaPoista
  2. Hieno arvostelu! Onneksi olkoon. Olen vielä malttanut pitää silmät erossa "joululahjakirjastani", mutta nyt taas tuntuu siltä ettei millään malttais odottaa Jouluun. Varsinkin kun joulusiivouskin on jo tehty...

    VastaaPoista