maanantai 13. kesäkuuta 2011

KIPistä oli tulla SIP

"Eikö tämä ole pikemminkin SIP, Sweating in Public eli julkista hikoilua", Sami viisasteli lauantain KIP-päivästä. Urhoollisesti +32 asteen lämpötilaa ja paahtavaa aurinkoa uhmaten Tikkuajat KIPittivät Seinäjoen torille - joskin aika pian oli siirryttävä auringosta torikahvilan teltan varjoon. Ja sielläkin alkoi loppua happi.


Olin suunnitellut KIP-neuleeksi bambulankaista kesämekkoa, mutta se on jo "isossa vaiheessa" enkä tiennyt kauanko jaksan olla paikalla, joten otin mukaan Monkey-sukkatekeleen. Täytyy myöntää, ettei villa tällä kertaa hyväillyt käsiä, niin kuuma oli.

Kamerakin jäi kotiin samasta syystä, niin että muistokuvat napsittiin kännykällä. Ja kun Sipi oli muokannut omista KIP-kuvistaan niin mainioita versioita, koska ei ollut muistanut kysyä julkaisulupaa, niin minä perässä. PhotoShopissa oli filtteri, jolla sai tehtyä ristipistotöitä. Siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi sellaisia tehnyt! :D
Kiitos kanssaKIPpailijoille! Oli ihana tavata, vaikka hikisissä merkeissäkin. Tähän aamuun mennessä lämpötila putosikin sitten 20 astetta...

6 kommenttia:

 1. Kivat kuvat!
  Jospa ensi vuonna taas pääsisi!
  Torstaina Tikkuajiin!

  VastaaPoista
 2. Minä taidan olla kanssa yksi KIPpaaja...missä liikunkin, niin aina kudon tai virkkaan. No, kirkko on jäänyt vielä "rauhaan" neulomuksiltani ja niin...työpaikkakin. Kerran kyllä kudoin sielläkin ruokiksella, kun oli pakko saada valmiiksi, kun tultiin huivia hakemaan, heh. Teillä oli ihana ja iso ryhmä!! Uskon, että lauantaina oli melkoinen työ jaksaa vain ollakin saatikka nyt vielä kutoakin.

  VastaaPoista
 3. Hauskasti muokkasit kuvat :D
  Kyllä se melkoista hikoilua oli lauantaina, nyt sitä ei voi kuin ihmetellä, niin kovasti lämpötila yhtäkkiä putosi! Mukava oli Kippailla ja hyvän kokoinen porukkakin meitä kuumuudesta huolimatta paikalle saapui :)

  VastaaPoista
 4. Tuollaisia kanavatöitä minäkin tekisin :) Hyvin teidät kaikki tunnistaa sekä Sipin että sinun kuvista. En jäänyt täysin pimentoon :)
  Minä en jaksanut lähteä enää lauantaina mihinkään, kun koko viikon jouduin siis sain kulkea töissä.
  Eikö ole mukavaa, kun on huumorintajuinen mies?

  VastaaPoista