sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Vauva kaulassa

Kerällä on ollut kovin hiljaista. Kulunut viikko oli töiden puolesta vauhdikas, ja lisäksi elämässä on kaikkea muutakin hässäkkää - mahdollisesti suuria muutoksia, mahdollisesti ei. Ei soo ihmises. Soon suuremmas käres.


Mutta neulon toki yhä! Ihana "turhakemekkoni" on loppusuoralla, ja ensi viikolla saan aloittaa tilaustyönä taas yhdet rakastamani Paraphernalia-sukat. Nam.


Sitä ennen kuitenkin pari huivia. Itse asiassa näistä piti tulla "matkapeittoja", mutta pinkin kanssa loppui into ja ruskean kanssa lanka...

Malli: Kummitätini neuloo suvun uusimmalle vauvalle aivan ihanaa peittoa. Sain häneltä ohjeen ja halusin testata - mutta valitettavasti kuvio ei mohairissa juuri näy. Pitäisi tehdä siitä kolminkertaisesta vauvalangasta mitä ohje suosittelee.
Lanka: Topp Mohair, pinkkiä 40 g ja ruskeaa (kaksinkertaisena neulottua) 90 g
Puikot: 6 mm
Muuta: Pinkki lähti heti lahjaksi (sain litistettyä sen todella hyvin mingrip-pussiin ja kirjekuoreen!), ruskea odottaa vielä saajaansa lahjakorissa.

Tiesittehän, että ensi viikon jälkeen tammikuu on melkein lusittu? Ja helmikuu on lyhyt. Ja sitten onkin vuoden kurjin aika melkein ohi ja saa oikeasti ruveta pian odottamaan kevättä!

3 kommenttia:

  1. Ihanan ilmavia, varsinkin tuo vaaleanpunainen. Ei neuleesta aina tarvitse tulla mitä ohje sanoo. Neulontahan on luovaa ajattelua.

    VastaaPoista
  2. Ihanan ilmavia, varsinkin tuo vaaleanpunainen. Ei neuleesta aina tarvitse tulla mitä ohje sanoo. Neulontahan on luovaa ajattelua.

    VastaaPoista