perjantai 8. lokakuuta 2010

Mitä kilteille kaasoille kuuluu?

Meidän häissämme valmisteluapu ja seremoniamestarin rooli lankesi kaasolle, koska Sami ei halunnut bestmaniä. En usko olleeni lainkaan pahimmansorttinen morsian, mutta silti päätin, että häiden jälkeen kaasoa täytyy hemmotella oikein kunnolla.

Niinpä kokosimme lahjapussiin kaikenlaista ajatuksella tehtyä ja hankittua. Joka esine paketoitiin yksitellen ja oheen liitettiin kuvaava teksti. Pakettiin tuli saippua, jonka tuoksu oli Oriental Spice ja johon tietysti tuli teksti "Välillä ehkä halusit niin kauas kuin pippuri kasvaa". Lisäksi tilasin Ifolorilta mukin valokuvalla, jossa morsian näyttää nukahtaneelta ja kaaso häntä herättelevältä, ja tähän liitettiin teksti "Rasittavaan kokemukseen auttaa virkistävä juoma. Etkä pääse vahingossa unohtamaan morsiantakaan." Äitini halusi lisätä pakettiin itse aikanaan kutomansa pellavapyyhkeen, joka sai tietysti tekstikseen "Tämän lähetti äiti. Hän ilmeisesti uskoo, että jouduit välillä pyyhkimään tuskanhikeä." Lisäksi levyllinen Hello Kitty -suklaata. Kaaso vihaa Hello Kittyä.

Ja sitten niitä neuleita tietysti myös.Malli: Rinsessa-kämmekkäät, mutta lanka riitti vain rannekkeisiin...
Lanka: Riihivilla, 20 g 
Puikot: 3,5 mm
Teksti: Onneksi sinulla on ruista ranteessa, sillä kuka muuten olisi siirtänyt pöydät paikalleen?


Lanka: Riihivilla, 80 g 
Puikot: 3,5 mm
Teksti: Pidät pääsi kylmänä tilanteessa kuin tilanteessa.


Varamyssy samalla mallilla, lankana 60 g vironvillaa. Samin päätöksellä kaaso ei saanut tätä vaan tuon toisen. 

Malli: vanha tuttu Shetland Triangle
Lanka: Evillan villalankaa 70 g kokoon 138 x 61 cm 
Puikot: 5 mm
Teksti: Kiitos kaikesta! Tämän lämpimän halauksen voit käyttää aina kun haluat.

Tämä postaus on muuten se, jonka ainakin Malli ehti nähdä, kun painoin pari viikkoa sitten vahingossa julkaisunappulaa tallennusnappulan sijasta! Onneksi kaaso lohdutti, että käy aika harvoin täällä käsityöpuolella ja todennäköisesti ei olisi huomannut postausta... :)

Tänään työsopimusta tekemään. Aloitan maanantaina osa-aikatyössä, tarkoitus on yrittää haalia "sivubisneksiä" sitten sen rinnalle. Eli nyt olisi erinomainen tekstintekijä, ihan kohtuullinen kuvankäsittelijä, itseoppinut ad ja taittaja käytettävissä...

5 kommenttia:

 1. Tuollainen paketti on varmasti ihana saada!

  (Sivubisnesehdotus: julkaise kustantajan palauttama neuleromaanisi sähköisenä versiona ja pistä myyntiin, samaan malliin kuin käsityöohjeitakin myydään.)

  VastaaPoista
 2. Voin vahvistaa, että niin oli! Täällä ollaan vieläkin ihan pöllämystyneenä moisen yllätyksen jälkeen.

  t. Kaaso

  VastaaPoista
 3. Ihana paketti! Ja tekstit!
  Onnea uusille urille!

  VastaaPoista
 4. Ihana paketti kaasolle - tuo huivi on upea - kiva oivallus nuo tekstit :)
  Ja onnea uuteen työhösi.

  VastaaPoista