sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Lankakutsut

Kun vapun tienoilla laitoin tänne blogiin sekä Etelä-Pohjanmaan Tikkuajien sähköpostilistalle kutsun lankakutsuille, tuntui, että monilla oli jotakin tärkeämpää tekemistä kuin ostaa lankaa. Siis mikä ihmisiä oikein vaivaa... :D

Mutta onneksi Mikaela Lankatuvasta tuli siihen tulokseen, että laatu korvaa määrän, ja lähti meille kuitenkin. Mikaelan kanssahan tutustuimme syksyn käsityömessujen tiimellyksessä. Eilen iltapäivällä olohuoneemme näytti sitten tältä...


Mikaelan ei tarvinnut kuin avata laatikot, ja me olimme jo kimpussa... Minä uhkasin yskiä kaikkiin ihaniin keriin, jotta kukaan muu ei sitten voisi ostaa niitä!

Ja kyllä, ostoksia tehtiin, vaikka helteinen sää ei ihan ensimmäisenä villavaatteita mieleen tuonutkaan. Onneksi aina voi ostaa puuvillaa! Hekulle terveisiä: kuten näkyy, se turkoosi vaihtui sittenkin lennossa pinkkiin... :)

Suosittelen lämpimästi, jos teillä on joskus mahdollisuus pitää lankakutsut tai osallistua sellaisille!

5 kommenttia:

 1. Kiitos vielä kun sain tulla!! Ja olenpas tutustunut siihen toiseen blogiisi, olet eri taitava nainen!! Mahtavaa, Kaisa!!! Ja kirjaa aijon varmasti lukea! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo sinun mekkosi. Oletko itse ommellut vai kenen taideteos se on?
  Ihan eksyin pääasiasta, kun katselin kuvia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mikaela itsellesi!! Sait neulebläähinkin kaikkoamaan, heti piti aloittaa tuota pinkkiä puuvillaa...

  Villiviini, mekko on Taito-EP:n mallistoa ja nimeltään Koto. Kuvio muodostuu Etelä-Pohjanmaan (osittain jo entisten) kuntien nimistä ja vaakunakuvioista. Saatavilla puserona, tunikana (joka on siis mulle mekko, kun piti ottaa tarpeeksi leveä... :P) ja laukkuna ainakin... Käy kurkkaamassa täältä verkkokaupan valikoimaa.

  VastaaPoista
 4. Langat näyttävät kummasti virkistävän flunssan kourissa olevaa Kaisaa. Hyvä!
  Ja shoppailu tietysti virkistää....pitäiskö olla huono omatunto?...varsinkin kun shopata voi oman kodin lattialla!!!
  Mukavan näköistä meininkiä ja ihania värejä langoissa.
  Omilla puikoilla (pyöröllä) on juuri nyt pinkkiä puuvillaa.
  Ihana idea nuo lankakutsut. En vain tunne täältäpäin ihmisiä, jotka olisivat.. ja no voishan noita löytyäkin. Pitääpä kesän mittaan kehitellä ajatusta.
  Hikisin terveisin Tuula
  PS. pikkusen hirvittää huomispäivä, konttorimme evakkopaikka on varmasti LÄMMIN. Enpä kuitenkaan haluaisi vielä valittaa lämmöstä, tuskin tätä niin kovin kauan piisaa.

  VastaaPoista
 5. Voi, kun olisin mieluusti ollut mukana. Ristiäiset lienee kuitenkin verrattain pätevä syy olla pois. Sielläkin oli ihanaa, ja söin itseni ähkyyn. (voi että hävetti kirjoittaa tuo.)

  Ilmoittaudun seuraavien kutsujen järjestäjäksi. Syksyllä sitten vaikka. Tulisitko?

  VastaaPoista