lauantai 24. huhtikuuta 2010

Possu minä

Ihan ensiksi lämmin kiitos Basilika-kommenteista! Huiviohje löytyy Ravelrystä myös englanniksi. En tiedä, laitoinko ohjeet sinne ihan oikein, kun olen niin vihreä, mutta ainakin kommenttien ja jonon perusteella se oli löydetty. :)

Jo huhtikuun alkupuolella Tuula antoi minulle näin kauniin palkinnon, mutta yleisessä hässäkässä ja neulomattomuudessa = blogin päivittämättömyydessä se on jäänyt julkistamatta. Suuri kiitos Tuula!! Ja tapani mukaan annan tämän eteenpäin kaikille niille suosikkilistani sadoille blogeille - olette tämän ansainneet!

Ai niin, en tiedä onko Vuodatus vai Firefox "uusi ja entistäkin parempi" eli täysin toimimaton, mutta en pysty kommentoimaan Vuodatuksen blogeihin kuin joskus vahingossa. :( Ja koska muuten tykkään käyttää Firefoxia, en jaksa aina avata Operaa kommenttia varten (varsinkin, kun en muista asiaa ennen kuin ensimmäinen kommenttiversio on hävinnyt ja sivu huutaa Erroria). Pahoittelut siis! Luen kyllä edelleen myös Vuodatuksen blogeja! :D

5 kommenttia:

 1. Harmitus tuo kommenttihomma. Minä käytän Firefoxia ja minulla ei ole ollut ongelmia kommentoimisessa Vuodatuksen blogeihin eikä muihinkaan.

  VastaaPoista
 2. Miekin käytän firefoxia, mutta en pystynyt eilen kommentoimaan vuodatuksen puolella.

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole ollut nyt pitkään aikaan ongelmia Vuodatuksen blogeihin kommentoimisessa ja käytän Firefoxia. Joskus niitä ongelmia on ollut, mutta silloin vika on ollut Vuodatuksen päässä. Näin olen ainakin antanut itseni ymmärtää :D

  Jos ongelma on pitkäaikainen, siitä kannattaa kysäistä jostakin. Voipi johtua ihan siitä, että selaimen asetuksissa on joku vinksallaan.

  VastaaPoista
 4. Voiko olla ongelmiakin ;? Mulla ei ole ollut kommentoinnissa ongelmia, käytän Firefoxia ja päivitykset ym. lisäosien tarkistukset tulevat automaattisesti.

  VastaaPoista
 5. Minulla on sama tilanne, etten pysty kommentoimaan vuodatukseen kuin vahingossa. Jossain siis on vikaa. Käytän niin ikään Firefoxia.

  VastaaPoista