perjantai 12. maaliskuuta 2010

Lahjottuna

Arvatkaa kenellä alkoi tänään LOMA! Siis ihan oikea LOMA, ilman mitään sairas-etuliitettä! Tätä piti jännittää viimeiseen asti - olisi ollut aika ikävää, jos siitä olisi kuitenkin tullut sairasloma liukkauden takia...

Ei mitään valmista vielä - mutta näette kyllä pian vuoren sytomyssyjä. Sen sijaan kerron, että maailma on täynnä toinen toistaan ihanampia ihmisiä.

Ensiksi Villiviini kysyi, joko nukkekotini salissa on verhot. Ei ollut - nukkisharrastus on monen muun hyvän asian lailla jäänyt viime viikkojen väsymyksessä sivuun. Niinpä posti toi pian minulle pitsiä määrän, josta tekisiverhot lähestulkoon koko taloon.


Ja mukana seurasi luonnollisesti myös kortti - kiitos, Villiviini!!


Sitten TiinaP kyseli Facebookissa osoitettani lähettääkseen TAAS minulle paketin - ihan vain piristykseksi. Uskomaton ihminen!!

Pakettikortti tuli jo muutama päivä sitten, mutta tänään Sami haki tulokkaan postista. Toivon mukaan kaikki oli pysynyt sisällä... :(


Vaikka kyllä siellä tavaraa oli riittämiin. Pikku Myy- ja Muumipappa-pyyhkeet (mistäs tiesit, että meillä on nyt vessassa Muumi ja Niiskuneiti ja ne pitäisi just laittaa pyykkiin!), pääsiäiskarkkia, Regian sukkalankaa ja Nauravan Lampaan ihanaista villaa...


...ja kortti, jossa viisautta Äiti Teresan sanoin.


KIITOS TIINAP! Tämä oli hyvä alku lomalle..!!

4 kommenttia:

 1. Ihania paketeita.
  menen huomenna huovuttamaan, ajatus huovuttaa hame. Ostin valkoista villaa ja ajattelin huovuttaa harson päälle, saa nähdä mitä tulee.

  Oikein hyvää lomaa!

  VastaaPoista
 2. Kiva kun paketti ilahdutti, juu, ja salaa vilkaisin teidän kylppäriin :D siellä näin muutaman muunkin muumilaakson asukin :D
  Mutta oi miten postipoika on pakettia käsitellyt, kaikki näyttää kuitenkin olevan tallessa, joten siinä mielessä hyvä.
  Oikein ihanaa ja rentouttavaa lomaa Kaisa <3

  VastaaPoista
 3. Piti oikein tulla katsomaan, kuka sinua nyt on lahjonut ja se olikin ihan tuttu. Kiva kun tykkäsit, verhoa riittää vielä seuraavaankin taloon.

  VastaaPoista
 4. Ihanaa Kaisa, että saat olla ja myös nauttia ansaitusta lomasta. Tänään tulee upea päivä, aamulla kun ajelin töihin, niin ajattelin, että nyt olis mahtava aika lomailla. Aurinko paistaa ja puut kimaltelevat valkoisina.

  VastaaPoista