lauantai 3. lokakuuta 2009

Lauantai-iltana

Toinen messupäivä ohi, kuolemanväsy. Esitteemme viedään käsistä, ja varsinkin tänään Villasukan kehräys pysäytti massoja osastollemme. Tuskin Vuodatusta ja Tapiota ja Anviaa yhtään harmittaa, että vastasivat minulle  myöntävästi, kun pyysin heiltä rahallista tukea meille! Tuskin harmittaa niitä nettikauppojakaan, jotka Tiina pyysi lähettämään tuotteitaan.

Lataan parhaillaan YouTubeen videota tämänpäiväisestä neulebloggaajien haastattelusta, se tulee ABC-blogiin heti kun on valmis (20 minuutin filmin lataus vie AIKAA!).

Messuostoksissa olen pysynyt nukkekotitavara- ja vaatelinjalla, ostin himoitsemani Riimingan tunikan! Ja ihania kohtaamisia on tapahtunut. Lellu tuli minua halaamaan, Vilukissin kanssa törmäillään jatkuvasti, Angorinalta sain "mutkan kautta" terveisiä, ja sitten yhtäkkiä kuulin jonkun sanovan: "Tässä on Kaisan nukkekotiin" ja käteeni työnnettiin pussi, jossa oli nukkekodin pitsiliina ja neulekori. Kuvaa myöhemmin! Lahjoittaja kertoi haluavansa antaa ne minulle, kun tykkää käydä täällä blogissa. Kyllä siinä melkein kyyneleet tulivat silmiin ja nöyräksi veti - kiitos sinulle, ystävä, ja tervetuloa edelleen tänne blogiin! Toivottavasti voisin jatkossakin ilahduttaa täällä ihmisiä.

Blogeissamme on kommenteissa toivottu, että vastaava tapahtuma järjestettäisiin tulevilla Tampereen, Oulun jne. messuilla. Järjestäkää ihmeessä! Tilausta sille näköjään on. Me voimme kyllä antaa käytännön neuvoja. Mutta emme tietenkään lähde kiertämään Suomea ja toteuttamaan tällaista show'ta "muiden" messuilla, kun ympäri maan löytyy kuitenkin "omia" neulebloggaajia. Teitä tarvitaan!

6 kommenttia:

 1. Kävin etsimässä Sinua, ja lähetin terveisiä, kun et ollut paikalla juuri silloin.
  Osastonne oli HIENO ja idea ihan mahtava, melkeinpä sanoisin,ettei messuilla juuri muuta uutta ollutkaan!
  Harmitti, kun olin lupautunut vielä tervehtimään syntymäpäiväsankaria ja jouduin poistumaan, mutta kyllä me vielä jossain tavataan.
  Porukkaa oli kyllä enemmän kuin kertaakaan aiemmin, tai sitten olen ollut paikalla eri kellon aikaan.
  Mietinpä siinä vain,että käsityöläistenkin olisi uudistuttava, siis niiden, jotka myyvät kättensä töitä. Jos keraamikko vuodesta toiseen myy samoja figuureja tai ompelija tyynyliinoja samoilla konebrodeerauksilla, niin kyllä siihen kyllästyy, niin asiakas kuin tekijä itsekin.
  Ne laamat minua säälittää, aina pienempään tilaan sinne nurkkaan ne ahdetaan, parempi olisi jos saisivat pysyä kotonaan.
  Jalat muistuttavat, että kierrelty on, sauna ja rasvaus vähän helpotti. Olo on raukea, rankempaa tuo messuilu ja kaupungilla kulkeminen minulle maalaiselle on, kuin työpäivä (jonka istun lähes kokonaan)!
  Jaksatko vielä huomenissa S:joelle? Jos menet, muista ajaa varovasti. Kaupassa kuulin ohimennen, jonkun kertovan toiselle, että Jalasjärvellä oli joku nuori nainen pyörinyt autollaaan kolmesti katon kautta ympäri...kelit on arvaamattomat.
  Koeta levätä, aikamoisen urakan olet tehnyt, eikähän se edes ole vielä lopussa. Huilaillen...Tuula

  VastaaPoista
 2. Se kehräysvideo... Jo oli meikäläinen taas vauhdissa - olis miut saanut kyllä välillä hiljentääkin ;) Ja harmittaa kun puhuin lepereistä, vaikka oikeasti oli kyse topsista, mutta kun ekat ihmiset eivät oikein ymmärtäneet topsi-sanaa, mutta lepere sytytti heti valon ;)

  VastaaPoista
 3. Olisin katsonut sen haastatteluvideon, mutta se on poistettu youtubesta liian pitkänä. Laittaisitko sen palasina esille?

  VastaaPoista
 4. Tuula, jaksettava on. :) Kiitos terveisistä, tulivat perille! Ja harmitti, kun olin juuri poissa, mutta aamupäivä oli niin mielipuolinen osastolla, että oli pakko päästä hetkeksi pois. Messuilla olen ehtinyt vähän kierrellä, mutta en oikein jaksanut keskittyä mihinkään...

  Villasukka, ihanaa kun joku jaksoi puhua, mulla alkaa sosiaalisuuden varasto olla jo vähän tyhjä! :D Kiitos kun olit, ja nähdään taas!

  Hanna, ongelman kanssa painittu aika monta tuntia, nyt näkyy kunnolla.

  VastaaPoista
 5. On ollut mukava lukea teidän onnistuneista messuista:) Oi kuin olisikin ollut paikalla, mutta endunron SM-osarit Padasjoella oli tämän viikonlopun ohjelma minun osaltani.

  VastaaPoista
 6. On teillä tosiaan puuhaa ollut!
  Kiitos ja jaksuja =)

  VastaaPoista