keskiviikko 30. syyskuuta 2009

"Mihin sä laitoit sen tiskirätin koodin?"

Eilen repesin, kun luin tämän täysin selkeän kysymyksen Villasukan sähköpostista. Tällaista keskustelua käydään koodaavien neulebloggaajien välillä! :) Kyse oli siis messublogista, jonka tiskirätti näppiksellä -bannerin tilalle Villasukka etsi edellistä lankakuvaa, mutta ei löytänyt sivupohjan koodista oikeaa kohtaan johon se sijoittaa.

Messut ovat siis tosiasia, huomenillalla mennään laittamaan osastoa. Täytyy sanoa, etten olisi ikinä edes vitsinä heittänyt kysymystä messuosastosta, jos olisin tiennyt, miten mielipuolinen työ siinä on - vaikka meitä on 11 hengen porukka vastuuta jakamassa!

Jo pelkästään puitteiden järjestely on vaatinut lähestulkoon unettomia öitä. Nyt ei tehdä messuja työn puolesta, vaan täysin OTO, oman toimen ohella. Moni asia on selvinnyt vasta tällä viikolla, ja kun yksi ongelma ratkeaa, tilalle tulee seitsemän uutta - kun on saatu lupaan mööpelit, niin sponsorilogo-taulukon koodi kenkkuilee ihmisten blogeissa (eläköön HTML:n ja blogien yhteistyö...), ja kun on saatu logistiikka järjestymään, niin tulee sairastumisia, ja kun tiedotteemme on päässyt messujen etusivulle, niin ohjelmasta ei saada "Neulebloggaaja Kaisa Ikolan" tilalle "Neulebloggaajia", vaikka olen kaksi kertaa asiasta jo huomauttanut...

Mutta toivon, että kun Areenan ovet perjantaina aukeavat, meillä on viihtyisä osasto, jonne on kiva houkutella ihmisiä tutustumaan siihen, mitä ihanaa netti voi käsityöntekijälle tarjota!

Edit: pakkailin tuossa tavaroita huomista osaston rakentamista varten. On sitä jonninverran... ;) Perjantaina mukaan tulee vielä kaksi läppäriä.


6 kommenttia:

 1. Hauskoja messuja teille! Harmi kun en itse pääse paikalle.

  VastaaPoista
 2. Samaa sanon kuin Katekin tuossa edellä, harmi, kun en pääse Seinäjoen messuille. Mutta teille oikein mukavat messut ja suuret suosiot! ;)

  VastaaPoista
 3. Ei, Kaisa, onnistu. Vaihdoin konettakin, ei auta. Tässä uudemmassa näkyy jo esikatselussa se väli. Ei poistu väli, ei! Katsotaan perjantaina messuilla!

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti tavataan lauantaina.
  Mahtavaa, että sinä ja 10 muuta olette lyhyellä "varoitusajalla", panneet todella toimeksi.
  Nyt voi sanoa, että messuila on todella jotain uutta. Suuret läpsyvät aplodit...
  Tuula

  VastaaPoista
 5. Onnittelut nyt jo etukäteen hienon idean "hulluille" toteuttajille! Siis tarvitaan todellakin luovaa hulluutta kassikaupalla, että uskallatte ryhtyä moiseen yritykseen, joten tuokoon se roppakaupalla iloisia kokemuksia ja hyvää mieltä kaikille osallistujille.
  Nimim. hengessä mukana, kun ei muuten pääse :)

  VastaaPoista