torstai 20. elokuuta 2009

Kuparin hohtoa Porvoon mitalla

Tänään toi posti paketin isonveljen ja kälyn Porvoon-ostoksia... Pahoittelen suttua kuvaa, mutta kuten näkyy, kuparikattilat ovat "oikeita" eli kannet avautuvat - ja ovat laadukkaan painavia. Kaipaan nukkekotiini painavaa tavaraa, kun kaikki tuntuu singahtelevan hyllyiltä... Perunat pikkukattilassa maalattua Jovi-massaa, kauha isossa kattilassa jääkaappimagneetista.


Kattiloiden lisäksi sain oikean eli aukenevan kahvipannun sekä seinällä näkyvän ihanan kakkuvuoan. Olisi kauhea kiusaus kokeilla massalla "leipomista" siinä, mutta enpä taitaisi saada aihiota ulos kunnialla.


Tuolilla muuten pilkistää se mainitsemani maitotonkka.


Jos katsotte tarkasti, keskimmäisellä hyllyllä on munkkipannu, sekin Porvoosta. Kiitos kuriireille! :D Ylähyllyllä Jovi-massasta tehty savivati. Lihanuija ym. myös jääkaappimagneetista.


Tästä olen ihan pikkuisen ylpeä: pyyheliinanaulakko peitteineen (joka on tuossa vinossa, höh). Materiaali jäätelö- ja grillitikkua.

Hain netistä jotakin vanhaa pyyheliinapeitteen kuviota ja päädyin tänne. Tulostin kuvan paperille ja siirsin sen kankaalle siirtoaineen avulla. Ei tuo nyt mikään erinomainen ole, joten ehkä joskus pistelen tuohon "oikean" kuvion.


Joku on leiponut ahkerasti, pelleillä viipurinrinkeleitä ja korissa leipiä (huonosti maalattuja, hm). Korin leikkasin sellaisesta hiussolkeen tarkoitetusta olkihatusta, joka on pikkunukelle liian iso. Savivadilla munia ja kulhossa vispilä, joten näköjään leipomukset yhä jatkuvat...


Mutta niin on vielä huusholli sekaisin, että pullapitkoja ja kakkuja varastoidaan pitkin lattioita astioiden kanssa... Kunhan saan ruokasalin kaapin, niin tämäkin kaaos vähenee.


Kukkakimppu tuli FinnAimolta kiitoksena viime paketin mukana. Peili kuuluu kylpyhuonesettiin, mutta saa palvella ruokasalissa. Ja takanurkassa lankarullista tehty kukkajalka, jossa Jovi-massasta muotoillussa ruukussa jokin viherkasvi - käärin rautalankaoksien ympäri vihreää kukkateippiä (vai-mikä-se-nyt-oli).


Tyypillistä muuttokaaosta myös makuuhuone-kirjastossa...


Mutta onneksi edes köyhä sukulainen on päässyt kiinni opiskeluun...

...ja joku muukin on tyytyväinen elämäänsä - kun vielä maitoa saisi tuonne kuppiin...

6 kommenttia:

 1. Ihania tavaroita:) Tässä kun katselee tuota sinun nukkekodin laittamista, niin pitää pitämällä pitää oma pää kylmänä ettei vaan llähde tuohon koukuttavaan juttuun mukaan. Kodin kunnotukseen intoa ja iloa!

  VastaaPoista
 2. Oi, miten hienoja tavaroita!
  Kyllä tulee viihtyisä koti :)
  Mua oottelee vaarin tekemä nukkekoti äidin varastossa. Kunhan saa oman kodin valmiiksi, niin sitten innolla (pienen levon jälkeen) sen kimppuun :D

  VastaaPoista
 3. Voi Kaisa,on se kiva, kun jaat tämän kaiken meidän kanssamme! Kiitos sinulle siitä! ;) On niin mukavaa lukea ja tutkia kuvista, mitä kaikkea olet hankkinut ja keksinyt tehdä.

  VastaaPoista
 4. Ootpas sä saanu jo paljon aikaseksi tuolla nukkekodissa, ihania pikku tavaroita.

  VastaaPoista
 5. Kalusteita alakaa jo olla vaikka minkälaisia. Huh, onpa sukkasattoon tulijoita. Mä en taija uskaltaa ku en nytkään hirveästi ehi neuloa. :( Tai täytyy vielä miettiä...

  VastaaPoista
 6. Oi, oletpa sinä saanut ja tehnyt ihania juttuja. Saakohan noita kupariastioita postitse? Kerroit varmaan firman nimen jossain aikaisemmassa postauksessa; yritän plarata taaksepäin.

  VastaaPoista