lauantai 15. marraskuuta 2008

Arvonta suoritettu

Meillä on viime päivinä ollut kaikenlaista menoa elämässä, myös surua Samin suvussa. Yhtäkkiä sitten tänä aamuna muistin, että arvontaan ilmoittautuminen päättyi eilen - nopeasti satunnaislukugeneraattori taas esiin!

Ja tällä kertaa onni suosi Rouva Oranssia! Tämä sopi aivan mainiosti, sillä Rouva Oranssi oli ihana SNY:ni viime syksyn kierroksella. Ilmoitatko minulle osoitteesi, niin laitan sukkakirjan tulemaan. :)

Kaikille muille lämmin kiitos osallistumisesta. Hauska oli lukea mitä teille on jäänyt täältä Kerältä parhaiten mieleen - Tapion kaupan reissun arvasinkin päihittävän muut, mutta yllättävän moni muisti esim. kihlauksemme. Sain myös niin positiivisia arvioita itsestäni, että elän niillä monta kuukautta, kiitos! :)

Olin tänään reipas ja pari tuntia naputin 24-osaista satua tuonne Joulumaahan - siis sitä lupaamaani joulukalenterisatua. Käsi kramppaa! :D Sami lukee tekstiä parhaillaan ja sitten saan raa'at kommentit siitä, kelpaako. Jos ylittää julkaisukynnyksen, ilmestyy tarina Misse-kissan jouluvalmisteluista Joulumaa-blogissa 1.-24.12.

3 kommenttia:

  1. ihan vaan hullu kysymys: miks tuumooksia blogin linkki vie vanhaan blogiin? juu tiiän että siellä on linkki uuteen, mutta kun katon ekana tään kerällä niin olis helpompi vain klikata ja olla het uudes tuumooksis

    VastaaPoista
  2. juu ja anonyymi oli routa, joka unohti täytää alaosan

    VastaaPoista
  3. Routa, yksinkertaisesti siksi, että olin unohtanut lisätä koko uudet tuumookset tuonne linkkilistaan! ;) Nyt se siellä on, hyvä kun huomasit.

    VastaaPoista