tiistai 30. syyskuuta 2008

Pikku juttu

Ei, en kirjoita tätä töistä, kiitos Bloggerin ajastustoiminnon! :)

Tänään on tiukka päivä, töistä suoraan menen kampaajalle muutamaksi tunniksi (tiedoksi kaikille messuille tuleville: minulla on lauantaina kiharat), sen jälkeen käväisy kotona ja hyppäys työkaverin auton kyytiin suuntana Vaasa. Huomenna markkinointitilaisuus, jonne pääsee "osastoa" rakentamaan aamuseitsemältä (ovet aukeavat klo 8!!), joten meidän pitäisi täältä maakunnan vastalaidalta lähteä puoli kuuden tienoissa ajamaan, ellemme yöpyisi isoolla kirkolla... Saimme siis luvan yöpyä.

Mutta haluan esitellä teille, mitä minulla on korvissa tällä hetkellä. Olen jo kauan pohtinut, osaisinko neuloa "minineuleita". Kun sitten Punanen lupasi Sukkasadon loppuarvontaan minisukka-rintamerkkejä (emollekin luvattiin yksi... :), innostus lisääntyi entisestään.

Eilen piti neuloa ufoja, mutta niin vain teinkin nämä...


Vähän pienemmätkin olisivat saaneet olla, mutta toisaalta jo näin pikkuisten (yht. 16 silmukkaa) tekemisessä oli kylliksi näpräämistä. Onneksi minulla on 2,5 mm puikot sormikaspituisina...

Malli: Perussukka, varsi 10 1n, tavallinen kantapää (ei sentään vahvistettu! :D), nauhakavennus kärjessä.
Lanka: La Alpaca 10 g, sukan lavan pituus 5,8 cm
Puikot: 2,5 mm
Muuta: Korviskoukut Tiimarista

Saa nähdä, tohdinko käyttää näitä markkinointitilaisuudessa vai pitääkö ottaa varalta mukaan jotakin fiksuakin... :) Mutta Sukkasadossa mukana!

5 kommenttia:

 1. Voi hyvät hyssykät ! Pipua ja sukkakorviksia tuloo aiva liukuhihinalta. Moon vasta harkinnu sitä pipon tekua ja muutaman kiarroksenki jo kutonu. Ja täälon jo valamista ihaaltavana ! Pitääskähän mun lopettaa nua lauluharrastukset, niin joutaas paremmin tikkuamahan.

  VastaaPoista
 2. Söpöt! Ja tahtoisin minäkin, mutta jos vielä villasukissa koulunkäytäviä hiipparoinnn lisäksi laittaisin villasukat korviin, voisi omituinen maineeni pompata sellaisiin lukemiin, että kuskaisivat samantien johonkin laitokseen...

  Lauantaista - heittelen täällä mielessäni kolikkoa, mitä tehdä. Mikkeliläisten bussi meneekin aamulla Jkylän kautta Kauhavalle, eli ei Petäjäveden kautta ja minä en jaksa ajaa kahdeksaksi Jkylään... Joten joko tulen omalla kyydillä Sjoelle tai sitten menen Jkylään neulomaan. tai löhöän kissojen kanssa kotona...

  VastaaPoista
 3. Sun pitää ehdottomasti mennä sukat korvissa markkinoimaan! Ei mitään muttia. :o) Positiivista julkisuutta, jäät taatusti mieleen. Nuo ovat olleet jo eilisestä listallani, sopivasti löytyy vielä korviskoukkujakin. :o)

  VastaaPoista
 4. ihkut! tahtoo kans. :) itseasiassa yhden pikkusukka-avainperän oon tehnyt jo varmaan reilut 10 vuotta sitten (on vieläkin tallessa), oisko nyt sitten korvisten aika vielä pienemmillä puikoilla.. :)

  VastaaPoista
 5. Ihanat :) Noita pikkusukkia kudoin kans viimevuoden joulukortteihin, tein vain kakkosen puikoilla niin tuli tosi pikkuisia-korvissa ne onkin jännät! Ilmanmuuta pistät ne reissullas korviisi-pysyy varmasti markkinointiväki hyvällä tuulella :)

  VastaaPoista