keskiviikko 27. elokuuta 2008

Pitsikin voi olla rasittavaa...

Mikä Bloggeria nykyään vaivaa? Eilen ja tänään on kuvat pitänyt ladata yksitellen, että jotakin tapahtuu. Höh.

Tällä kertaa jotakin ei-itselle tulevaa. Olen nähnyt pitkin kesää täällä Blogistaniassa Lace Ribbon Scarfin toisensa jälkeen. Joten pitihän minunkin sellainen tehdä. Langaksi valikoitui Teeteen Poppari, sitä ostin kaksi kerää Tapion kaupasta viime kesänä, kun halusin kokeilla maissilankaa, mutta väri ei ollutkaan kiva.


Oikeasti lanka on epämääräisen "herneenvihreää", ei harmaata. Kamera kenkkuili, vaikka kuvasin aurinkoisen ikkunan ääressä.


Kyllä otti hiatahan. Tulos on ihan kiva - tosin huomatkaa, että olen onnistunut vangitsemaan virheen jokaiseen kuvaan... - mutta neulominen tuskaa. Minua lohdutti suuresti, kun Hansu moitti mallia tylsäksi. Se oli sitä! Minkä lisäksi se oli jostakin käsittämättömästä syystä mahdoton oppia ulkoa.


Aloitin huivin leveämpänä ja ehdin neuloa varmaan parikymmentä senttiä, kun totesin alun olevan ihan väärin - jokin siinä mallikuviossa mätti, kun en osannut edes lukea sitä oikein - ja purin kaiken. Aloitin uuden ja kapeamman. Menee lahjavarastoon, jospa jollekulle kelpaisi. Itselle ei, kun se väri on kamala...

Malli: Lace Ribbon Scarf kevään Knittystä
Puikot: 4,5 mm KnitPicks
Lanka: Teetee Poppari 100 g
Koko: 19 x 122 cm

5 kommenttia:

 1. Mä oon muutaman kerran yrittänyt aloittaa Lace Ribbonia, mutta en ole päässyt alkua pidemmälle kun on tyssännyt. En vaan ymmärrä sitä ohjetta.

  VastaaPoista
 2. Heh, munkin on tarkoitus yrittää. Fifiä en esim. saanut koskaan tehtyä, koska meinasin kuolla tylsyyteen. Katotaan. ;D

  VastaaPoista
 3. Kivan näköinen huivi tuo ainakin kuvien perusteella on :)

  Ääh, mulla on ollut sama huivi työn alla jo iät ja ajat. Puoleen väliin olen saanut sen suunnilleen neulottua, mutta tylsistyttää ajatuskin, että vielä pitäisi saman verran neuloa sitä lisää. Liekö tulee koskaan valmiiksi.

  Komia tuo edellisen postauksen neuletakki. Tekisi mieli tehdä samalla ohjeella itsellekin.

  VastaaPoista
 4. Mulla kesti kans kauan tehdä tuo, mutta en tylsistynyt, kun se oli sellainen 'tee aina joskus välipalana pätkän verran'. Kai se silti jotenkin tökki, kun tulos on aika mukava, mutta en vain viitsi pingottaa. Olisi kelejä pitääkin sitä, omani on silkistä... ja kivan värinen, oranssi tottakai. Siispä itseä niskasta kiinni ja pingottamaan. (Onkos se kuukauden jo odotellut?)

  VastaaPoista
 5. Kaunis huivi ja minua värikin miellyttää! =)
  Minä olen itse selannut Ärrällä sen Lehtipisteen luettelon eikä sieltä todellakaan löytynyt VK:ta. Niinpä myyjä minulle sanoi, ettei sitä saa heille edes tilaamalla, koska se luettelosta puuttuu. Hämmästyttää. =O

  VastaaPoista