torstai 28. elokuuta 2008

Lyhyet erikoiset

 • IK ilmaantui toissapäivänä minua ilahduttamaan. Uusi neulelehti on aina mukava selata läpi, vaikkei sieltä tällä(kään) kerralla mikään ohje hypännyt silmille. Ehkä joskus taas... Tällä hetkellä poden ideaähkyä enkä kaipaakaan enää lisää virikkeitä.

 • Mutta tällä en tietenkään tarkoita sitä, etteikö tämän syksyn VK kelpaisi!! Kävin kysymässä sitä Jalasjärven Ärrältä, jossa kauppias selasi Lehtipisteen luetteloa - eikä löytänyt koko VK:ta! Aika outoa, kun kuitenkin Lehtipisteen sivuilla se toki on.

  No, ajattelin, että minä olen sitten Blogistanian ainoa joka ei saa tehdä Vihervaaraa - kunnes Heleena (jos sinulla olisi se blogi, linkittäisin tähän isosti!) ilmoitti löytäneensä niitä Seinäjoelta kaksin kappalein ja kysyi, varaako toisen minulle. Arvatkaa mitä vastasin... hihihihihi... :D Kyllä ihmiset ovat kivoja!

 • Flunssa on kiusannut koko viikon. Yhtenä yönä en saanut nukuttua, vaan/koska (valitse sopivin) suunnittelin omaa neulemallia - ja neuloinkin sitä klo 01-02.30... Ei mitään maailmaamullistavaa, mutta minulle on iso juttu suunnitella jotakin itse. Katsotaan, mahtuuko päälle! :)

 • Sukkasatoon ehtii ilmoittautua huomiseen asti! Sukittelijoita on ilmaantunut lähemmäs 200, uskomatonta. Ja Ravelry-ryhmässäkin on jo monen monta jäsentä. Ja erittäin moni ilmoittaa osallistuvansa nyt ensimmäiseen yhteisneulontatempaukseensa. Kauhean kivaa, jos Sukkasato on onnistunut madaltamaan kynnyksen!

 • Paitsi flunssa, myös työ on vienyt voimia tällä viikolla. Mutta huomenna tiedossa ensimmäinen kunnon palkka (heinäkuussahan olin 2 viikkoa palkattomalla vapaalla)! Sen kunniaksi aikomus tehdä lauantaina kotiseuturetki naapurikuntaan, mm. Tapion kauppaan...

5 kommenttia:

 1. Joo,Kaisa siellä ei yöllä nuku,vaikka pitää töihin,häärää vain lankojen kanssa! Ja että tilipussisi meinaat kantaa Tapion kauppaan! Onkohan se nyt viisasta:) (lue,tämä täällä kadehtii niin Tapion kauppaan pääsemistä:))

  VastaaPoista
 2. Minäkin sain tänään ärrältä oman VK:n. En meinannut ensin löytää ja kun kysyin kassalta, niitä oli tullut vain yksi. Ja sitten kun käänsin katseeni, niin siellähän se lehtikasassa pilkotti... :-)

  VastaaPoista
 3. Ei sitä VK:ta löytyisi enää enempää? Tahtois kans oman kappaleen... Vai onkohan sitä enää seinäjoellakaan missään. Kyselee eräs joka ei saanut sitä edes Turun stockmannilta.

  VastaaPoista
 4. joskus aikasemmin oon ittarista täällä etsinyt vk:ta/ik:ta mut ei oo näkynyt. jossain (ainakin ärrillä ja minimanissa) oon sitä simply knittingiä nähnyt mitä kauppaavat vk:na..

  VastaaPoista
 5. Siis IK jo tullut sulle? Mulla on tilaus voimassa, mutta ei ole lehteä vielä näkyny. Onko muut saaneet jo syksyn IK:nsa?

  VastaaPoista