sunnuntai 8. kesäkuuta 2008

Liput salkoon!

Lämpöinen kiitos siitä valtavasta määrästä synttärionnitteluita, jotka luin puolenyön jälkeen vieraiden lähdettyä ja tiskien kuivuessa!

Juhlat jatkuvat vielä tänään (vietämme samalla tupareita) sukulaisten parissa, mutta ehdin tässä välissä heittäytyä vallan urheilulliseksikin. Helmis nimittäin vinkkasi, että on neuleolympialaisten aika!

Olen pitkään kadehtinut noita olympianappeja ihmisten blogeissa, ja nyt minullakin on sellainen! Nappia klikkaamalla päädyt Ketuttaren ylläpitämään olympiablogiin, jonne ilmoittauduin.


Vaikkakin nämä ovat "varjo-olympialaiset" (aidot kuulemma pidetään vain talviolympialaisten yhteydessä) niin ovatpa hyvä mahdollisuus harjoitella kohti rautaista kuntoa. Liityin olympiaryhmään myös Räveltämössä.

Vielä en ole ihan varma, minkä haasteen itselleni heitän. Yksi ajatus olisi neuloa sukat kärjestä alkaen ja jollakin muulla kuin perisuomalaisella vahvistetulla kantapäällä - sitä en ole ikinä tehnyt. Toinen ajatus olisi neuloa kirjoneuletta, vaikkapa Haaviston lapaset. Mutta harkitsen vielä...

Tsemppiä joka tapauksessa kaikille kanssakisaajille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti