perjantai 25. huhtikuuta 2008

LehtiäEilinen meni työmatkalla Helsingissä. Tunnin vapaa-ajan infotilaisuuden ja junanlähdön välillä käytin Akateemisessa - Menitan olin merkinnyt karttaan, mutta katsoin parhaaksi olla lähtemättä hortoilemaan.

Nämä sen sijaan tarttuivat mukaan:

(Älkää kysykö mihin kuvan alaosa on jäänyt...)

Tosi kivoja malleja, jos jaksan niin voisin tehdä niistä postauksen. Toisaalta en jaksa nykyään mitään, tänä iltana olen nukkunut kaksi tuntia ja nyt taas nukuttaa tolkuttomasti. Aamulla jaksoin tuskin kävellä parkkipaikalta toimistolle.

Maanantaina saamme uuden kodin avaimet. Kun vain jaksaisi vielä sen muuton ja tavaroiden yhteensovittamisen. Joku Tuumooksien puolella ihmetteli, eikö minun pitäisi murehtia meidän yhteensovittavistamme. Ei pitäisi. Ei tarvitse! :)

Kesän Interweave Knitsin neuleisiin voi muuten tutustua täällä.

6 kommenttia:

 1. Kiitos Kaisa,kun jaksoit muuttopuuhiesi keskeltä käydä kommentoimassa.-En oikein ole samaa mieltä kanssasi,kun kirjoitit,että et ole viime aikoina paljon mitään jaksanut tehdä.Kun katsoin sivupalkkiasi,sieltä näkyi lankoja kuluneen tämän vuoden aikana yli 4 kg!!!Minä olen ollut mukana jämälankaprojektissa ja mielestäni ahkerasti neulonut,enkä ole päässyt lähellekään kiloa. - Voimia muuttoon ja siunausta uuteen kotiin.

  VastaaPoista
 2. Nii..in, nyt huomaat miten sä jäät kaikesta kivasta paitsi,kun sä olet uponnut sinne Jalasjärvelle.... Oikeesti kyllä mä kaipasin sua Kauhavalle! Nyt joutuu aina yksin ajella,nyyh,nyyh,onneksi on valoisa kesäaika edes tulossa.

  VastaaPoista
 3. Varmasti tulee toisiakin tilaisuuksia tapaamisiin, nyt kun vauhtiin päästään!!
  Onnea uuteen (tulevaan) kotiinne ja tsemppiä muuttoon!!

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä muuttoon! Samoja lehtiä minäkin eilen selasin Helsingissä, hyllyyn jäivät, toisin kuin Menitan langat:)

  VastaaPoista