lauantai 29. maaliskuuta 2008

Kylvön aika - Seeds for Spring

Hölmö otsikko johtuu siitä, että Sesame-nimi toi koko ajan mieleeni seesaminsiemenet. Nam.

The stupid title comes from the image I get from the name Sesame - the sesame seeds. Yummy.


Sinnittelin tämän valmiiksi, kun en kuitenkaan töissä ollessa ehdi niin isoja töitä neuloa. Lanka oli ihanaa, ihanaa, ja sitä oli sen verran sopivasti, että kun neuloin nappilistan vaalealla, sitä jäi puoli kerää.

I wanted to finish this before I started my new job, which prevents me to knit so large projects. The yarn was lovely, just lovely, and I had it just enough - when I knitted the button band with the pale green, I had half a skein leftover.


Joku olisi voinut nykäistä takinhelmaansa takaa...

Somebody could have straightened her hem...


Pääsin tänään ensimmäistä kertaa kuukausiin Kauhavan Kangas-Aitan käsityöklubiin, joten juhlan kunniaksi piti valokuvauttaa takki siellä!

Today I could attend another knitting club in neighbouring town LYS first time for months, so I had to celebrate with photographs!

Malli: Sesame elokuun 2005 MagKnitsistä
Lanka: Sublime Yarns Baby Cashmere Merino Silk DK (siis jos joku vielä keksii tätä pidemmän langan nimen niin...), 250 g oliivinvihreää ja 225 g vaaleanvihreää
Puikot: 4 mm
Muuta: Tein koon 40" ja se on liian pieni. Napit menevät kiinni mutta näytän makkaralta kuoressa. Vika ei ole takin, vaan itseni, joka en vieläkään tajua että olen lihonut talven aikana muodottomaksi. Nyt on pakko saada painoa pois, yksin jo sen takia ettei minulla ole rahaa ostaa aina vaan isompia lankamääriä neuleisiin!!

Pattern: Sesame from August 2005 MagKnits
Yarn: Sublime Yarns Baby Cashmere Merino Silk DK (if anyone does give a yarn even longer name...), 250 g olive green and 225 g pale green
Needles: 4 mm
Som'thin' else: The size is 40" and it's too small. I can button it, but I look like a sausage in a too small shell. It's not the cardi's fault, but myself. I'm not really realized that I've got enormously fat during the winter. Now I had to lose some weight, at least because I cannot afford to buy more and more yarn for my single projects!!

15 kommenttia:

 1. Oli tosi mukavaa, kun pääsitte tulemaan. Jännää miten värit valokuvassa muuttuvat, mutta minäpä olen nähnyt neuleen sun päällä ja se on juuri sinun näköisesi ja värisesi.
  Mullakin tulee mieleen kaikkia hauskoja otsikkoja kuten "sopiiko hilse tähän kuvaan" (joku blogihiusten shampoomainos tv:ssä joskus) tai "mitä tänään kylvettäisiin/neulottaisiin", mutta
  sitten kuitenkin kirjoitan omaan blogiini kuivempaa tekstiä ja käyn ihailemassa teitä kaikella tavalla rohkeita kirjoittajia.

  VastaaPoista
 2. No niin nyt meni sitten vielä blogi ja blodi- sanatkin sekaisin ;D

  VastaaPoista
 3. Kivan värinen - ja raidat ovat heikko kohtani....

  VastaaPoista
 4. Kääks,, vai siellä ne oli,, harmi, harmi,, toisaalta,,, en ole ollut Pohjanmaalla,, joten taisivat olla jonkun muun =)
  Huh, miten tuottelias olet,, taas uusi hieno neule valmiina,, ihan karehdin sun vauhtia!

  VastaaPoista
 5. Ihana neule. Mulla on vähän sama ongelma, kun tuntuu että valan turpoaa, eikä mikään näytä hyvältä.

  Mutta minun mielestäni tuo takki näyttää hyvlältä vaikka vain yksi nappi onkin kiinni. Ihanan tasaista käsialaa sinulle.

  VastaaPoista
 6. Tosi kivan näköinen! Ehkä munkin nyt pitää sitten hommata siihen langat (eikä kaapissa todellakaan ole vielä lankoja kuin ainoastaan miljoonaan malliin....).

  VastaaPoista
 7. Hyvältä näyttää :) ...ja hirveän nopea sä kyllä olet tikuttelemaan!

  VastaaPoista
 8. Kivan näköinen villis:)
  Et ole ainoo kilojesi kanssa,,.vaatteet ei meinaa mahtua tällekkään tytölle päälle:)

  VastaaPoista
 9. ihanan keväinen! ja kiva yksityiskohta minusta tuo että reunus on toisella puolella valkoinen ja toisella puolella vihreä. :)

  VastaaPoista
 10. Harmi, etten päässyt Kauhavalle. Olin esikoisen uuden asunnon seinistä repimässä tapetteja ;)
  Ei, apua en ole näihin kipuihin saanut. Sitä Lyricaa olen syönyt kesästä asti ja sen annostusta olisin toivonut vahvennettavan. Mutta sen koukuttavan Panacodin voimalla mennään. Välillä paremmin ja välillä huonommin..

  VastaaPoista
 11. Kiitos!!! Palkinto löysi tiensä meille, kuvaan ja bloggaan kun ehdin, on vähän kiirus tänään. Ja Indy-kissa on jotenkin vaisu...

  VastaaPoista
 12. Ihana malli ja värikin ah! niin keväinen. Munkin rupes tekemään jotain raitaista mieli...

  VastaaPoista
 13. Tosi kaunis villatakki!!

  Mä oon muuten harkinnut, että kun kaikki muut sauvakävelee, niin mä alan puikkokävellä eli tehdä lenkkejä neuleen kanssa. Ei tässä muuten ehdi tai malta mihkähän lenkille lähteä, kun aina on joku neule kesken..
  Eikös sitä ennen vanhaankin naiset kulkeneet puikot käsissä joka paikkaan?!

  Voi olla, että perheenjäsenet ei ihan ilahdu tästä suunnitelmasta...:D

  VastaaPoista
 14. Kiitos, langat eivät tuoksahtaneet miltään, olivat "vain" ihania! Nyt mietityttää, että yhdistäisinkö ne rehellisen punaiseen rose-mohairiin, vai en....

  VastaaPoista
 15. Aivan upean näköinen takkia ja hienoa tuo nappilistan ja napinläpilistan värierot!

  VastaaPoista