torstai 31. toukokuuta 2007

Maailman kevyin huivi

Tänään esittelyssä jo kolmas Kevät-huivini. (Kyllä, tiedän että ensimmäisen jälkeen pitäisi tulla toinen. Ja niin tulikin. Mutta siitä myöhemmin - se on vielä hys-hys.)

Tämä muotoutui GetKnittedistä tilaamastani Goldiehairista, jota ei ollutkaan niin paha neuloa kuin olin pelännyt. Hirmuista pörröä, mutta silti kohtuullista käsitellä, ei solmuuntunut.

Ja niin kevyttä! Maailman kevyintä lankaa! Neuloin koko huivin tavallisilla neulepuikoilla, enkä edes kaivannut pyöröjä! Harteillakin kuin untuvaa.

Tässä tällainen tyylikäs pingotuskuva - ainoa "vika" langassa on se, ettei Kevään kuvio siinä oikein kunnolla näy.


Pakko kuvata parvekkeella silloin harvoin kun aurinko paistaa... Hain tänään saksalaiskaupasta kameraani jalustan, ja a vot rupesi itselaukaisijalla kuvaaminen helpottumaan! (Valitettavasti parvekkeen ahtautta sekään ei helpottanut.)Lankaa jäi lopulta pahimmoiksi yli, rupesin nimittäin jännittämään riittääkö se reunakerroksiin ja päättelin huivin. Olin nimittäin kerinyt vyyhdin vanhan Just Bamboo -kerän pahviputken ympärille, mikä vaikeutti langan määrän arviointia (lankaa tiedän mitattavan ja punnittavan, mutta moniko puristelee tietääkseen paljonko sitä on??). Arviolta kulutin 80-100 grammaa 6 mm bambuilla, punnita tietysti voisi.

Vähän harmitti kun selvisi, että olisin voinut isommankin tehdä eikä lanka olisi kesken loppunut. Mutta pingotuksen jälkeen koko oli 67 cm x 132 cm eli ihan sopiva tällaisen mini-ihmisen hartioille. Luulenpa, että jokin pikkuhuivi tms. siitä loppulangastakin vielä syntyy.

8 kommenttia:

 1. Voi miten ihana huivi. Sä olet niin nopee neuloja,kun sulla aina nopsaan valmistuu suuritöisiä juttuja!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis huivi ja kuvan perusteella just oikean kokoinen!

  VastaaPoista
 3. Kaunis huivi ja tykkään erityisesti väristä, turkoosifriikki kun olen :)

  VastaaPoista
 4. Ihana! Ja sopiipa aivan täydellisesti mekkosi kanssa yhteen kuvista päätellen!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kehuista! Ette arvaa kuinka kiva oli lukea kommenttejanne, kun tulin kotiin tosi rankan päivän jälkeen, olo on kuin hakattu...

  Intsu, kuutosen puikoilla saa väkisinkin nopeasti valmista! :) Ja Kevät on muutenkin nopea tehdä, kiva mallikerta.

  Hannaliini, lykkäsin kuvan ottoa a) kameran jalustan hankkimiseen ja b) siihen että mulla on juuri tuo turkoosi mekko yllä... (Tuin kanssa sama nykyinen lempiväri!)

  VastaaPoista
 6. Kiitos Kaisa, posti tuli perille :) Kortti etenkin on todella kaunis!

  VastaaPoista