perjantai 30. maaliskuuta 2007

Korttipeli

Piiiiiitkästä aikaa innostuin taas väsäämään noita 3d-kortteja. Jotenkin tekeminen on siirtynyt, kun ei ole sellaista paikkaa johon voisi jättää tavaroita vähän levälleenkin. Olohuoneen pöytä tietysti, mutta...

No, nyt joka tapauksessa totesin, että on aika tehdä korteiksi se kuva-arkki jonka täältä joskus tilasin. Lisäintoa antoi tuo SNY:n paketti, jossa yhdessä arkissa oli narsisseja. Ja kun vielä Sveitsistä oli kuulunut iloisia vauvauutisia, niin tällaista syntyi - tämä ensimmäinen lähtee vauvalle:

Juu, liian myöhään tajusin ettei hopeanväristä tekstitarraa kannattaisi laittaa hopeakuvioidulle paperille... :) Tässä taas pääsiäistä. Pääsiäistoivotustarroja en ollut tajunnut tilata... Mutta nämä kaksi kuvaa siis täältä:


Ja tämä syntyi yhdestä SNY:n lähettämästä arkista:

Nuo taustapaperit ovat Tiimarin askartelupaperipussista. Ihan kivoja, tosin ovat siis todella paperia ja aika lötköjä. Mutta menevät tuossa...

Ja sitten kaikki Kauhavan lähimaastosta huomenna tänne "käsityöklubiin"! Minäkin aion ensimmäisen kerran elämässäni päästä osallistumaan neuletapaamiseen, aina on ollut jotakin estettä... Tosin tänä aamuna heräsin flunssassa, mutta toivottavasti se ei nyt sitten ole esteenä! Olen luvannut ottaa rosee-työkalun mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti