keskiviikko 31. tammikuuta 2007

Viimeinen päivä...

...nimittäin työttömyyttä ja langanostoa. :) Tänään piti vielä vähän törsätä, kun Liiveristä sai yhä Rustikaa kolme kerää kahden hinnalla. Huomenna kajahtaa sitten alkulaukaus sekä lankahamsteroinnille että SNY:lle!

Tietysti sinällään "harmi" mennä töihin, että nyt langankulutukselle jää vähemmän aikaa. ;) No, oikeasti minulla ei ole muuta tavoitetta kuin olla ostamatta lisää lankaa helmikuun aikana ja toivon mukaan toteuttaa muutama kauan suunniteltu työ.

Aioin neuloa pois kahdet keskeneräiset sukat ennen hamsterikuun alkua, mutta niinpä vain kävi, että kärjestä aloitetut ovat yhä puikoilla (ensimmäinen jo kantapään yläpuolella sentään...) ja alpakkasukat (1 kokonainen ja 1 cm toisen vartta) purin pois. Enkä malttanut odottaa vaan aloin neuloa alpakasta tätä... Ohje on kiva!

SNY:n alku jännittää. Omasta SNY:stäni en ole kuullut vielä mitään... Ehkä sitten huomenna tulee jokin "elonmerkki", johon säännöissä kehotettiin. Oman ystävyyteni kohteelle olen jo vähän jotakin shopannut, saa nähdä koska saan paketin aikaan. (Kuten huomaatte, olen umpikiero enkä paljasta postitusaikaa, siltä varalta että ystäväni sattuisi seuraamaan tätä blogia. ;)

Tänään tuli muuten postia. Lomanjälkeistä arkeenpaluuta helpotin shoppaamalla vähän täällä, ja ostokset saapuivat tänään:

Nuo pienet 3d-kirjat ovat kukka- ja jouluaiheisia, ajattelin varautua ensi jouluun jo ajoissa. :) Yksi arkki pääsiäispupuja ja sitten ihanuus: Nalle Puh -aiheinen 3d-tarvikepakkaus. Siis kuvien lisäksi korttipohjia, tarroja, erilaisia koristepapereita... Ah!

Saa nähdä jääkö jopa alpakkahuivi toiseksi, pitääkö noita kokeilla jo tänä iltana...

Suurkiitos muuten SeijaP:lle ja Kristalle ohje- ja lankavinkeistä! Mietin edelleen, mitä teen noiden Turmelinien kanssa. Osaako joku muuten sanoa, paljonko Turmelin suunnilleen kutistuu huopuessaan - esim. verrattuna Fritidsgarniin tai Huopaseen?

Edit: sehän on Turmalin eikä Turmelin. Mitähän setä Sigmund olisi sanonut lipsahduksestani tässä tapauksessa... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti