keskiviikko 24. tammikuuta 2007

Hengissä ollaan!

Iiiiiihana loma on takana! Siitä voitte lukea lisää vähitellen Tuumooksista, kunhan saan matkakertomusta sinne naputeltua. Seikkailuja meillä totisesti riitti!

Vein juuri Samin junalle ja olo on varsin haikea pitkän yhdessäolon jälkeen, mutta toisaalta on hyvä olla taas Suomessa. Talvikin oli sillä välin tullut ja maisemat ovat täällä mielettömän kauniit.

Ja on hyvä päästä käsitöihinkin käsiksi! :) Se vihreä pariton vauvansukka ja kaverinsa aloitus kulkivat mukana Playa del Inglesiin, lepäsivät viikon bungalowin makuuhuoneen lipastolla muovipussissa ja siirtyivät taas koskemattomina matkalaukkuun... :D En siis yrittänytkään kuljettaa minkään sortin puikkoja koneeseen, ja jos aamuisin joskus heräsinkin ennen Samia, niin oli vielä liian viileää ja hämärää (päivisin ei kyllä ollut viileää!). Illathan siellä ovat pimeitä ja kylmiä, niin että suunnilleen kömmimme vaiherikkaiden päivien jälkeen nukkumaan kun aurinko laski.

Niinpä korjaus edelliseen villasukkapostaukseen: vihreät sukat saa joku muu kevään vauvoista. Vaasalaisvauva ilmaantui maailmaan ensimmäisenä lomapäivänämme, ja hänelle löysin Las Palmasista jotakin tavattoman sievää (ja epäilemättä epäkäytännöllistä :) joka lähtee onnitteluna sukkien sijaan.

Mutta nyt taas neulomaan, mukavaa sekin!

1 kommentti:

  1. Niinhän kai sitä yleensä käy, ettei mielekkäällä lomalla ole kyllä sitten intoa eikä aikaa tehdä käsitöitä. Parempi ehkä niin ja nauttia siitä lomasta täysin siemauksin. Ehtii sitä kotosalla sitten taas tehdä niitä käsitöitä. :)

    VastaaPoista