torstai 7. tammikuuta 2010

Voittajat arvottu!

Tämä vuodenvaihteen "suurarvontani" tänään vähän viivästyi sekä arpojan väsymyksen (niiskun yhä) että nettiyhteysongelmien vuoksi.

Mutta parempi myöhään kuin! Koska olette olleet niin kauhean ihania ja täyttäneet kommenttiboksini kymmenillä hauskoilla, kiinnostavilla, innostavilla ohjeilla, olin hyvällä päällä ja halusin arpoa kaksi voittoa. (Joista en vielä tiedä tarkkaan mitä ovat, mutta kuten lupasin - jotakin varastoistani. :)

Sami toimi satunnaislukugeneraattorina eli sanoi kaksi summamutikkaista lukua. Ja niiden perusteella voittajat ovat Villa Lankala ja Ullapulla. Onnea!! Ottakaahan yhteyttä ja ilmoitelkaa osoitteitanne, niin yritän joskus tässä vähitellen saada jotain pientä matkaan.

Tämä on jo ollut esillä monessa blogissa, mutta haluan itsekin muistuttaa uudesta sytomyssytempauksesta.Tarkoitus on siis neuloa myssyjä avuksi heille, jotka ovat menettäneet hiuksensa rankkojen sytostaattihoitojen seurauksena. Idea on Lankapirtin Matleenan ja Seijasiskon, ja se on saanut jo upeasti tuulta alleen. Tarkempia tietoja voit lukea vaikka Matleenan blogin sytomyssyt-kategoriasta. Sieltä löytyy tietoa aikataulusta ym. tärkeästä. Laitetaan hyvä kiertämään!

2 kommenttia:

  1. Kiitos, kun mainostat myssykampanjaamme! ;)

    VastaaPoista
  2. Moi, Hieno homma tuo Sytomyssykampanja, mutta kai me pistämme oman kampanjan pystyyn; sehän oli ihan toivottu!
    Otan EPKS:aan yhteyttä...

    VastaaPoista