torstai 24. tammikuuta 2008

Eko, ei ego

Jonkinlainen mania on iskenyt lankarintamalla. Nimittäin langan kuluttamismania. Minullahan on pussikaupalla lankoja, joille on ollut selkeä suunnitelmakin, ja vihdoin olen päässyt niihin käsiksi. Tuo MacPalmikkoneule oli alkua, nyt kyytiä ovat saamassa Naturgarnit ja petroolinvärinen Aino (kuulin, että ne lopettavat sen valmistuksen Novitalla - äly hoi!!). Vuoroaan odottaa Silkegarn ja moni muu...

Mutta välillä toisenlaista. Famu muisti näillä kukkasilla, jotka velvoittavat.

Ottamalla nämä ruusut vastaan

Sinut on haastettu "Ekoteko päivässä" kampanjaan


Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.


Mietin kauan, mitä tähän vastaisin. Elämäni kun tahtoo olla ennemmin ego- kuin ekoistista. Mutta koetetaan miettiä jotakin käsityöhenkistä:

- haen yleensä tarvitsemani napit kirpputorilta, samoin useimmat kankaat ja joskus lankaakin
- hillitsen (langan)ostomaniaa, tosin lähinnä siksi että komeroni täyttyy...
- säästän jämälangat tulevaa tarvetta varten enkä heitä niitä pois

Aika säälittävä yritys, tiedän! :) Mutta parempi tämäkin kai kuin ei mitään... Ja nyt minä vuorostani haastan jokaisen tässä blogissa käyvän jakamaan tätä haastetta eteenpäin blogissaan tai sähköpostilla.

Maailmaa parannetaan teoilla, ei puheilla!

1 kommentti:

  1. No, saat kertoa pahimmat mokasi sitten kuukauden päästä. Me kyllä ajateltiin, ettet sä enää uskalla tulla Intsun kyytissä ja oltiin vähän vihaisiakin Intsulle.

    VastaaPoista