maanantai 31. joulukuuta 2007

Vanhan loppu on uuden alku


Tämä sama postaus löytyy myös Tuumooksia-blogistani.


Sydämen pohjasta KIITOS teille kaikille, jotka olette onnitelleet blogin, sähköpostin ja kännykän kautta! Meillä on Samin kanssa ollut viime päivinä hauskaa, kun olemme säännöllisesti käyneet kurkkimassa posteja.

Tässä teille jokaiselle ihan "virallinen kihlakuva":
Aika kummallinen vuosi on päättymässä. Siitä olen 1/4 ollut töissä ja lopun aikaa täysin hyödyttömänä. Äsken kävin työkkärissä, jossa tällä kertaa oli oikein kiva täti. Varasi minulle ajan ensi viikolle oikein jonkun toisen tädin tapaamiseen, kuulemma yrittävät nyt auttaa jotenkin. Olisihan se ehkä jo aika, kun työttömyyskuukausia täyttyi tänään seitsemän...

Samin kanssa olemme ottaneet tämän askeleen eteenpäin - samoin kuin isoveli, joka kihlautui Ljubansa kanssa perjantaina! Kävimme samana iltana kertomassa omasta kihlauksestamme vanhemmille, ja tuplasormukset luonnollisesti häkellyttivät. Äiti uhkasi soittaa Eskoon palvelukeskukseen ja kysyä, onko Mariakin mennyt kihloihin - ei kahta kolmannetta! :)

Uuteen vuoteen käyn suurella mielenkiinnolla. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä nurkan takana odottaa! Blogien kiertäminen on näinä päivinä jäänyt, joten henk koht uudenvuodentoivotuksiakaan en ole saanut teidän kommenttilaatikoihinne jätetyksi. Niinpä ihan näin kaikille yhteisesti: ihanaa, ikimuistoista, hyväätekevää vuotta 2008!14 kommenttia:

 1. Hyvää ja Idearikasta Uutta Vuotta 2008 :)

  VastaaPoista
 2. Onnellista uutta vuotta! Ihanat kyyhkyläiset olette...

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva teistä kahdesta onnellisesta!

  Onnea ja siunausta myös uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 4. Oikein mukavaa ja onnellista uutta vuotta!

  ja onnittelut kihlauksen johdosta!

  VastaaPoista
 5. Oikein ihanaa vuotta 2008 teille molemmille! Äläkä sano, että olisit ollut hyödytön - olethan neulonut valtavasti kauniita juttuja koko vuoden ajan ja niiden katselu ja ihastelu on antanut monelle kanssabloggaajalle voimaa ja inspiraatiota!

  VastaaPoista
 6. Et sinä hyödytön ole ollut :) Mutta hyvää uuttavuotta tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 7. Onnea, minä vasta nyt tajusin!!! Ihanaa! Tuottoisaa uuttavuotta.

  VastaaPoista
 8. Oikein ihanaa ja siunattua vuotta 2008 teille molemmille!

  VastaaPoista
 9. Onnittelut kihlauksesta, ihana tuo teidän kuva :) Iloista alkanutta vuotta!

  VastaaPoista
 10. Suuresti onnea kihlauksen johdosta ja oikein hyvää uutta vuotta teille molemmille!

  VastaaPoista
 11. Työkkäri käynnistä tulee ittelle yleensä aina paha mieli ei siksi että yrittävät passittaa immeisiä töihin vaan siksi kun ei ole sitä iloista väkeä siellä oikein näkynyt..palvelualtista siis. Joo sama itse kävin keskiviikkona viemässä työtodistuksen ja maanantaiksi varattiin uusi aika töiselle tätille.. Arvioivat varmaan minua päästä varpaisiin..

  VastaaPoista