lauantai 23. elokuuta 2008

Muistelmia

Puuh, olen koko aamupäivän vääntänyt Blogger-ohjetta Sukkasatoon, ja äsken loin jo pari alablogia. Saa nähdä riittävätkö ne...

Tämän otin jo Marilta Tuumooksiin (lisäsin muuten blogieni listan tuonne sivupalkkiin kun tajusin, että Tuumooksissa mainostan niitä kyllä, mutta täällä en!), nyt poimin sen SeijaP:ltä tänne. Saa vastata! :)

Olitpa uusi tai vanha kommentaattori niin haluaisin kuulla sinusta! =) Ketkä blogiani lukevatkaan?

1. Jätä kommentteihin muisto minusta. Ei sillä väliä oletko tuntenut kauan vai vasta lyhyen aikaa - ihan mitä vain muistat. Ja vaikka elävässä elämässä ei ehkä oltaisikaan tavattu niin kommentoi silti =) .

2. Ja sitten kopioi tämä omaan blogiisi ja katso kuinka monella on muistoja sinusta.

8 kommenttia:

 1. Ihan ensimmäinen muistoni sinusta liittyy - yllätys yllätys - Hullu luokka -kirjaan! :) Olen muistaakseni lukenut ainakin sen ensimmäisen, ehkä toisenkin, mutten koko sarjaa (montako niitä lieneekään?), koska taisin sitten jo olla "liian vanha" lukemaan niitä. ;) Muistan, että hulvaton kirja oli se ensimmäinen ainakin. :)

  No, sitten viime talvena tai joskus kirjoitit Neulonta-listalle, että suunnittelet neuleaiheisen kirjan kirjoittamista, ja siitä sitten hoksasin, että olet se Hullu luokka -Kaisa, seurasin linkkiä blogiisi, ja sitä myöten klikkasin sitten Blogilistalla rastin sinun blogisi eteen. :) Hassua, että viime syksynäkin osallistuin Sukkasatoon, mutta silloin en varmaan ehtinyt/viitsinyt/jaksanut käydä kurkkaamassa tempauksen emännän sivuja ollenkaan. No, parempi myöhään... :) Sinun blogiasi on kiva lukea! :)

  Tulipas pitkät muistelot... ;)

  VastaaPoista
 2. Vastaan kysymykseesi, vaikka en vielä tiedä, jatkanko tätä omassa blogissani. Minun ensimmäinen muistoni sinusta liittyy blogiisi. Kun tänne jostakin eksyneenä (en muista miten ja milloin) näin ensimmäisen kerran jonkun julkaisevan blogissaan tunnistettavan kasvokuvansa. Sen jälkeen poikkeilin satunnaisesti, mutta nyt olet suosikkilistallani.

  VastaaPoista
 3. Minäkin muistan sinut noista kirjoista. Olemme suunnilleen samanikäisiä muistaakseni, ja ihailin sitä, että joku saman ikäinen kirjoitti kirjan! Se oli jotain tosi suurta. En aio jatkaa tätä blogissani, mutta siellä on sulle jotain, ja tiedän jo valmiiksi mitä siihen vastaat. :)

  VastaaPoista
 4. Minä muistan sinut Ilkka-lehden jutuista 80-luvulta, olit se lapsikirjailija. (Hullut luokat ja muut kirjasi luin ja elin vasta tavattuani sinut). Ensi kerran tapasimme Kauhavan Kangas-Aitassa, kun sinulla oli se vihreä huovutettu takkisi näytettävissä "elävältä". Käyn aina täällä ja Tuumooksissa ja joka ilta luen Bettyn viimeiseksi.

  VastaaPoista
 5. Kiitos terveisistäsi! :D Hidasta tämä ohuella langalla kirjoneuletta tikkuaminen on totisesti.

  Jaa-a! En kyllä osaa tarkemmin sanoa milloin ja mitä kautta sinut olen löytänyt.Neuleblogien kautta kuitenkin. Blogiasi on aina mukava lukea.:)

  VastaaPoista
 6. Ensimmäisen kerran "tutustuin" sinuun täällä blogissasi. Asuimme seinäjoella reilun vuoden ja löysin Tellervon blogista tiedotteen seinäjoen seudun neuletapaamisista. Tellervon (tai jonkun muun blogissa) oli viite paikallaolijoihin ja sitä kautta tulin sitten blogiisi vierailulle. Ja säännöllisesti täällä käyn yhä vaikken enää seinäjokinen olekaan. Koskaan en tosin neuletapaamisiin uskaltanut. Teillähän oli siellä varsin vireää toimintaa muutenkin. On mukava seurata elämääsi ja neuleita joita syntyy nopeaan tahtiin. Vierailulle tulen jatkossakin. :)

  VastaaPoista
 7. en oo ihan varma ekasta blogimuistosta mutta paras muisto on tietysti se kun tavattiin täällä kokkolassa sillon heinäkuussa. ihanko oltas aina tunnettu! :)

  VastaaPoista
 8. Ensimmäinen muisto taitaa olla jostain kun vihdoin sain ahaa-elämyksen ja tajusin että tämä blogaava Kaisa on on sama kuin entisen kämppikseni sukulainen joka taas on sama kuin hän joka on kirjoittanut ne ihanat kirjat joita rakastin jo teininä. Siitä lähtien olen entistä suuremmalla innolla blogia seurannut.

  VastaaPoista