lauantai 8. maaliskuuta 2008

Ohjeellista

Uusi Ulla on ilmestynyt! Ihan äkkiseltään en löytänyt mitään pakkotehdähetipaikalla-ohjetta, mutta ehkä myöhemmin...

Muutenkin olen pähkäillyt ohjeiden parissa. Langat huutelevat varastoista, mutta kivaa mallia ei löydy. Olen käynyt läpi Modan ja Novitan uusia ja vanhoja numeroita, ja Ärrältä tarttui mukaan Simply Knitting, Allt om handarbete ja Suuri Käsityölehti. Olen selannut Sandraa ja Sabrinaa ja kansiollisen nettitulosteita.

Mutta kun minä en tahdo mitään tätimäistä pitsiä enkä söpöjä rimpsuja!

Kertokaa nyt hyvät ihmiset, mistä löytyisi kivoja, "hipahtavia" neuleohjeita. Tarkoitan nyt nimenomaan neuletakkeja ja -puseroita. Omaan sekalaiseen retro-etno-mikälietyyliini ei siis pitsi ja sievät hörhellykset oikein sovi, vaikka sellaistakin olen neulonut. Kaipaan väljyyttä, poikkeavuutta, rentoutta. Olen yrittänyt jopa itsekin suunnitella, vaan kun ei tule ideoita.

Netissä pyöriessä Knitscenen ohjeet vaikuttavat lähinnä siltä, mitä olen vailla. (Vaikken tiedä sitä itsekään!) Onko kenelläkään kokemuksia lehdestä, kannattaisiko se ostaa?

4 kommenttia:

 1. Onkos tämä osoite jo tuttu? http://www.berroco.com/ Minusta Berrocolla on nettisivuillaan yleisimmästäkin valtavirrasta poikkeavia malleja, joista vois kenties saada ideoita???

  VastaaPoista
 2. Ei ole toista samanmoista ihmemaata kiinnostaviin neulemalleihin kuin ravelry.
  Tyttömäisen pitsin ystävä en ole minäkään, ja ravelryn jono on kasvanut yli 300 työn mittaiseksi!

  Käyn lisäämässä sut mun kaverilistalle.

  VastaaPoista
 3. Pelagia, kiitos tuosta linkistä, se vaikutti lupaavalta!

  Markka, olen yrittänyt surffata Ravelryssäkin. Mutta ongelma on se, että jos malli on kiva, niin ohje on useimmiten jossakin IK:ssa tms jota en saa käsiini... :( Kaveroiduin muuten kanssasi. :)

  VastaaPoista
 4. kivannäkösiä malleja tuossa knitscenessä. ihan uus juttu mulle moinen lehti. mutta tuskinps sitä täältä mistään edes saa..

  VastaaPoista