perjantai 15. helmikuuta 2008

Täällä taas!

Lämpöinen tervehdys Gran Canarialta, josta palasimme eilen illalla! Mukavaa, että minua on suorastaan kaivattu täällä. :)

Käsityöt eivät reissussa edistyneet. Yhden polvisukan sain viimeisteltyä koneessa menomatkalla (bambuiset sukkapuikot eivät tuottaneet ongelmia sen enempää Vaasassa kuin Las Palmasissakaan), mutta loput sukkalangat jäivät koskemattomiksi. Hmp.

Seikkaillessamme Las Palmasissa löysimme pari ns. lyhyttavaraliikettä, jotka myivät myös lankaa. Kyseinen lanka oli kuitenkin tiukasti tiskin takana, eikä minun espanjallani (joka koostuu lähinnä sanoista sellaisista kuin hola ja gracias :) ruvettu sitä kyselemään.

Kaikkineen matka oli ihana ja olemme ruskeita ja levänneitä! Se vain harmittaa, että menoyönä meiltä hävisi kassi - se jäi laukkujen raahaushälinässä bussin viereen, ja silminnäkijöiden mukaan bussikuski nosti sen takaisin kyytiin sen sijaan, että olisi kysynyt, kaipasiko joku juuri kyydistä jäävistä sitä. :( Tjäreborgin oppaat eivät onnistuneet jäljittämään kassia koko lomamme aikana.

Sen sileän tien hävisivät siis Samin kamera ja kirja ja minun neuleitani, jotka olin koneessa kuorinut yltäni. Niin että jos näette Playa del Inglesissä jonkun, jolla on halipaita, huppuponcho tai upouusi aurinko-Shettikseni, saatte minun luvallani lyödä käsilaukulla!!!!

Mutta positiivista oli kotiin tultua ja sähköposteja lukiessa todeta, että tikkuajat ovat päässeet oikein lehden palstoille asti (Ilkkaa saa lukea helmikuun maksutta, niin että linkin pitäisi toimia). Hjuvin hjuva!

6 kommenttia:

 1. Kivaa kun olet taas langoilla:)!!


  Mutta voi harmituksen harmitus ,kun se kassi katosi:(!!Voin vaan kuvitella miten ottaa päähän,kun noin monta ihanaa neuletta on tipotiessään...+ muut jutut tietty.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa takaisin, mukavaa, että oli hyvä loma! Täällä sitä hiihtolomaa aloitellaan, ja voipi oikeasti päästä pian hiihtämään tai ainakin luistelemaan, kun on vähän pakkastakin... :).

  Olipa harmillista se kassin katoaminen. Höh.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa sullekin Koti-Suomeen,kylmältä vähän tosin tuntuu. Mä jo eilen sulle yritin kommentoida,mutta ei tullut,onnistunkohan nyt.Kurja kun sun neuleet katosi! Ja voi kuule meidän neulekavereita! Heti kun me ollaan pois niin tälläytyvät lehteen etusivulle!! Eipä silti,olihan sinusta taas yhdessä lehdessä.. sä kun olet sellainen kirjailija!T:Intsu

  VastaaPoista
 4. Voi harmi että kassi hukkui, jospa se jotain kautta löytäis vielä kotiin-toivotaan..hyvä että muutoin oli kiva loma :)

  VastaaPoista
 5. tervetuloa takaisin suomeen! harmin paikka tuo laukun häviäminen. :(

  VastaaPoista
 6. Voi kamala! Toivottavasti laukku vielä löytää kotiin!

  VastaaPoista