maanantai 23. huhtikuuta 2007

Nyt kyllä mietityttää...

Ellen minä tietäisi ettei Sami neulo, alkaisin epäillä häntä SNY:kseni - niin osuvia lahjoja olen saanut. :D

Mutta edes Sami ei tiedä, että eilen GetKnittedin sivuilla surffatessani harkitsin hyvin vakavasti settiä, jossa olisi saanut sekä värjäämätöntä villalankaa että värejä. (Etsin sitä juuri epätoivoisesti sivustolta linkitystä varten, mutta en löytänyt... Lisään linkin jos löydän! :) Olen lukenut niin paljon ihmisten koolaidauksista, että olisi joskus hauska koettaa itsekin, tuumin.

Päätin kuitenkin jättää värjäyksen toistaiseksi ja törsätä muuten. Mutta - kun tänään tulin kotiin Samin luota (Tuumooksia lukevat tietävät, että olen ollut viime viikon sisar hento valkoinen) minua odotti SNY:n paketti. Jälleen kerran: ei juuri parempaan saumaan olisi voinut ylläri tulla.

Sisältä löytyi kerä Woolia ja kaksi pussia KoolAidia sekä opaskirje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyt alan tosissani pähkäillä, kuka juuri tämä SNY:ni voi olla. Ainakin hän osaa lukea ajatuksiani... :)

KIITOS taas kiltti SNY! Olet maailman paras!

2 kommenttia:

  1. Oho, ilmeisesti mulla on kykyjä, joiden olemassaolosta en ole itse tietoinen :)
    Toivottavasti loputkin postit tulevat osumaan yhtä oikeaan. Antoisia värjäyshetkiä!
    t:sny

    VastaaPoista
  2. Mä kävin eilen pikaisesti hakemassa lisää villamattolankaa "ryijyyn" ennen kuin menin mosaiikkikurssille Kaarakkaan. Marja-Leenan kanssa eilen särjettiin laattoja ja päällystettiin niillä tarjottimia ja ruukkuja. Mä olin aivan innostuksesta "euforinen" kun tulin illalla kotiin ja tänään olen koko päivän vaan suunnitellut mitä muita mosaiikkitöitä tekisin kuin ruukkuja. JKK:ssa saa tällä viikolla 10 % alennusta kaikista ostoista, joten hain sieltä isoimman saviruukun mitä löytyi ja muitakin puutarhajuttuja ja Rautajuntista rikkinäisiä laattoja pilkkahintaan.

    VastaaPoista