torstai 12. huhtikuuta 2007

Huuto

Suurkiitos kaikille ihanista poncho-kommenteista! Edelleen olen itse(kin) sitä mieltä, että onnistuin, ja siitä iloinen!

Joku aika sitten luin jonkun blogista (näin siinä käy kun ei heti laita kaikkea ylös), miten tämä joku oli huutanut Huudosta ihanaa alpakka-merino-lankaa. Minä ihmettelemään, että onko siellä sellaistakin, eikä vain niitä seiskaveikan jämäsäkkejä...

Pakko oli käydä katsomassa, ja hupsis. Tänään tuli paketti:

500 grammaa alpakkamerinoa sekä bambupyöröt 2,25 (40 cm) ja 5,5 (80 cm). Postikuluineen kaikki yhteensä erittäin edullisesti.

Juu, tiedän, tuo on ruskeaa lankaa. Olen elämässäni omistanut yhden ruskean puseron ja sekin jäi pitämättä - ruskea ei ole värini. Mutta jotenkin se on nyt ruvennut houkuttelemaan. Saa kai sitä neuloa itselleen ihanan puseron vaikka se olisi ruskeakin ja veisi lopunkin värin naamasta... Jos vain tykkää?

7 kommenttia:

 1. Lanka näyttää hyvänväriseltä. Itsekin olen aikaisemmin vierastanut ruskeaa väriä, mutta kun sitä näkee riittävän pitkään, niin yllättäen se alkaa tuntua ihan mukavalta. Ja jos tuntuu, että ruskea vie värin naamalta, niin ruskean kanssahan sopivat useat värikkäät värit, joten värikäs huivi kasvoja vasten pelastaa tilaanteen.

  VastaaPoista
 2. Minä rakastan ruskeaa väriä. Oikeestaan en ole ajatellut, että viekö värin naamalta, mutta niin monessa paikassa ah niin ihana

  VastaaPoista
 3. Lanka näyttää erittäin tutulta.Nimimerkki samanlaisen langan omistaja : )

  VastaaPoista
 4. Luulin jo aluksi tuota punaiseksi langaksi ja kerkisin olla sulle kateellinen. Mutta ruskea lanka ei mua inspiroi, joten saat sen pitää :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos vinkistä.Eipä ole tullut "Huutonetissä" vierailtuakaan.Tuliko paljon postimaksua?

  VastaaPoista
 6. Hipelöin tuota lankaa pitkin eilisiltaa onnellisena, joten taisi se olla hyvä ostos. :) Kadehdin oikeasti niitä ihmisiä, jotka voivat käyttää ruskeaa...

  Famu, postimaksut olivat 7,40 euroa (mihinkähän kilorajaan asti se sitten on). Kannattaa käväistä Huudossa!

  VastaaPoista