keskiviikko 27. joulukuuta 2006

Tilinpäätös

Ihania välipäiviä! Joulun rauhan jälkeen pidän tästä uudenvuoden ympärillä kieppuvasta vilinästä. Ja sitten vielä toiset välipäivät ennen loppiaista! Mukavaa.

Yritin tallentaa tätä diaesitystä jo ennen joulua, mutta Blogger kiukutteli. Katsotaan nyt, miten toimii.

En ole ikinä ollut mikään käsityöihminen. Koulusta jäi lähinnä kauhu aiheeseen, ja vasta talouskoulussa ymmärtäväinen opettaja sai minut tajuamaan, että jopa minä osaan ja kykenen. Sen jälkeen olen aina vähinsä tehnyt jotakin pientä.

Tänä syksynä kuitenkin kolahti kunnolla. Bloggausinnossa ajauduin lueskelemaan käsityöblogeja, ja siitä se lähti. Olen neulonut ja virkannut suorastaan maanisesti. Joululahjojen valmistuttua tahti on ns. normalisoitunut (perjantai-illasta alkaen olen lukenut enkä tehnyt käsitöitä! :).

Tämän vuoden aikana tuskin enää ehtii kovin paljon töitä valmistua, niin että laitan tähän jo syksyn tilinpäätöksen: Kaisan tekeleet syksyltä 2006, olkaa hyvät!

4 kommenttia:

 1. Valtava määrä töitä! Ja niin erilaisia - kortteja ja värjäystäkin! Olet ollut taitava ja tuottelias. Kaikkea hyvää vuodelle 2007!

  VastaaPoista
 2. Taitavuudesta en tiedä, tässä taitaa määrä korvata laadun... :) Itsekin hämmästyn töiden määrää.

  Ihanaa uutta vuotta Sinullekin!

  VastaaPoista
 3. Mielestäni blogit ovat myös innostaneet minuakin noissa käsitöissä. Välissä oli varmaan 20 vuotta ja blogin myötä innostuin uudelleen. Kouluaikana olin tosi heikko käsitöissä, itkin ja tein. Olet ollut tosi ahkera ja tuottelias ja tehnyt jopa monimutkaisempiakin käsitöitä. Tuo huovuttaminen ainakin itseäni vielä hieman pelottaa...ettei tule turhaa turmeltunutta työtä, iiik.
  Nyt on meneillään kettupuuhka ja sekin innostus blogin kautta. :))

  VastaaPoista
 4. Tarjuska, kiitos, tuo lohdutti minua! Olen aina luullut, että ihmisen pitää osata jo sylivauvana virkata pitsiä jotta hänestä voi tulla käsityöihminen... :)

  Huovuttamista suosittelen! Kun käytät Fritidsgarnia, niin pahempia epämiellyttäviä yllätyksiä ei pitäisi tulla. Huopaseen ei voi aina luottaa...

  Sun kettupuuhkasta tulee kiva! Munkin pitää vissiin ruveta tekemään niitä!

  VastaaPoista