torstai 28. heinäkuuta 2011

Pari tiedotusta...

Jos kekä sattuu ajelemaan työn tahi loman puitteissa Kolmostietä ja tykkääpi ommella, kannattaa Jalasjärven keskustan jälkeen kurvata vasemmalle Jokipiihin. Jokipiin Pellava on lähtenyt mukaan käsillätekemisen buumiin ja myy paitsi aina ihania valmistuotteita, myös materiaalipakkauksia.

Parasta pakkauksissa on se, ettei niistä ole tarkoitus tehdä yhtä tiettyä juttua eikä tavaraa ole naftisti juuri vain siihen juttuun. Myyntikorin reunoissa roikkui erilaisia mallikappaleita - tyynyliinoja, pyyhkeitä, tabletteja - mutta näistä saa tehdä mitä haluaa. Värejä oli ainakin sinistä ja violettia sekä tätä oljenkeltaista. Pahoittelen tärähtänyttä kännykkäkuvaa, mutta paketissa on siis 70 x 200 cm pellavakangasta ja 10 m nauhaa. Pienemmälläkin kangasmäärällä varustettuja edullisempia paketteja oli myös. Kuten näkyy, mukaan lähti kaksi pakettia - on suunnitelma, jota varten pitäisi tehdä harjoituskappale...


Toiseksi iloitsemme siitä, että neuleromaani alkaa hiipiä julkisuuteen. Ilu oli tainnut lipsauttaa asiasta jotakin Taito-lehden toimituksessa, koska sieltä kyseltiin kuvitusta tähän mainioon juttuun. (Joku muu oli lipsauttanut asiasta jotakin Ilkka-lehdessä, koska sieltä kävi toimittaja minua puhuttamassa, mutta siitä myöhemmin enemmän.) Anskua kiitämme skannauksesta!


MUOKS 3.4.2021. Oikein, nurin on ilmestynyt e-kirjana ja äänikirjana Saga Egmontin kustantamana. Löydät sen verkkokaupoista ja striimauspalveluista. Siksi entinen "hyväntekeväisyyskauppa ei enää ole käytössä. Mukavia lukuhetkiä!


Jotakin valmista olisi ja paljon keskeneräistä, mutta viime päivät olen keskittynyt testaamaan kaupungin ja maakunnan uimarantoja: maanantaina Kyrkösjärveä, tiistaina Törnävän rantaa, keskiviikkona Jalasjärven Lamminjärveä, tänään Sahalanlampea, huomenna kai Lapuan Saarenkankaan monttua... Nautitaan siis kesästä!

P.S. Muistattehan tämän...

4 kommenttia:

 1. Kannattaapi kokeilla myös Veneskosken monttua ja Tanelinrannastakin löytyy uimapaikka.

  VastaaPoista
 2. Tansku tiedetään, Veneskoski oli uutta!

  VastaaPoista
 3. Upeita nuo pakkaukset. Mukavaa viikonloppua Sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihana idea Oikein Nurin-kirjassasi.
  Me ollaan myös nautittu kesästä uiden. En edes muista milloin viimeksi olisin käynyt joka päivä uimassa :O)

  VastaaPoista