lauantai 1. toukokuuta 2010

Iloista vappua ja tervetuloa lankakutsuille!

Kopioin tähän viestin, jonka juuri lähetin Etelä-Pohjanmaan Tikkuajien sähköpostilistalle.

Hei kaikki,

ja iloista vappua!

Olen nyt sopinut, että Mikaela Lankatupa-nettilankakaupasta (www.lankatupa.fi) tulee meille Jalasjärvelle pitämään lankakutsut la 15.5. klo 15 (siis se helatorstain jälkeinen lauantai).

Pyysin Mikaelalta omaa mainostekstiä ja kopioin osan hänen viestiään suoraan tähän:

"Eli langoista yritän tuoda kaikkia mukaan. Otan siis 2-4 kerää/vyyhtiä jokaista väriä ja merkkiä, muut lähetän sitten jälkeenpäin jos joku haluaa ostaa enemmän... Toivon mukaan on tuohon mennessä ehtinyt tulla muutama uutuuslankakin, kovasti sitä jo odottelen... Kaksi uutta lankaa on siis tulossa Perminiltä, muun muuassa upean tuntuinen Angel niminen lanka, vastaa esim. Kidsilk Hazea... 
 
Tarjouksista pidetään tuo voimassa mitä nyt on nettikaupassakin, Sock wool ja Sock wool multi -20%. Mitähän muuta keksisi??! :) Baby alpaca esim... Eli tuo ihanan ihana Bc-garnin lanka, sopii erinomaisesti kesäasusteisiin! On kevyttä, ihanan pehmeä ja värimaailma on hyvin laaja... Ja 500 metriä lankaa 100 gramman vyyhdissä!! Laitetaan sekin -20%..."

Lankakutsut ovat avoimet jokaiselle kiinnostuneelle! Nyt on loistava mahdollisuus hiplata kaikkea sitä, jota yleensä joutuu katselemaan vain tietokoneen ruudulta.

Kahvi- ja teekuppien määrän tietääkseni toivon kuitenkin, että jos olet tulossa, ilmoittaisit siitä etukäteen! Annan samalla tarkan osoitteen ja tarvittaessa ajo-ohjeet. Muita käytännön juttuja voi kysellä myös Mikaelalta.

Laitan tämän kutsun myös blogiini, koska kaikki alueen neulojat eivät välttämättä ole listalla.

Tervetuloa!

Kaisa
 
Tervetuloa siis jokainen kiinnostunut, jolla on mahdollisuus 
tulla tuolloin Jalasjärvelle! 
 
Minulta saa tarkemmat ohjeet sähköpostitse, 
kaisantuumooksia [ät] gmail piste com 
(huomaathan kaksi o-kirjainta tuumooksia-sanassa). 
 
Nautinnollista vappua itse kullekin! Me vietämme Samin kanssa 
yhdessäolomme 5-vuotispäivää. :) 

4 kommenttia:

 1. Hyvää ja siunattua vappua teille.

  Ihana ajatus nuo lankakutsut. Minä olen samaan aikaan saanut saatettua seurakuntalaisen kirkkomaalle, on siis vähän erilainen lauantai minulla. Monta asiaa on tällä viikolla tehty, virastoa, hautaustoimistoa ja pankkia... Tänään oli jo pakko laittaa työkänny kiinni.

  Lämpöisin terveisin!

  VastaaPoista
 2. Iloista vappua ja yhdessäolopäivää teille molemmille!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan kutsusta. On vähän pitkä matka tältä Savosta sinne ja olen menossa ystävän luo parantamaan maailmaa, muuten kyllä tulisin.

  VastaaPoista
 4. Voi että, kiitos kutsusta vaikken taiakkaan päästä. Kiva idea tuo lankakutsut. Järjestetäänköhän niitä laajemmaltikkin? Täälä on Titityy, Poppeli ym. Hmmm, pitänee ottaa asiasta selevää. Ois kyllä ihan mukava tavata sut livenä. Ehkä seuraavilla seinäjoen messuilla...:)

  VastaaPoista