perjantai 2. helmikuuta 2007

Ensimmäiset grammat kulutettu!

SNY:n rinnalla alkoi tietysti myös lankahamsterikuukausi. Eilen aloitin uutta fifiä Nallesta, mutta vielä ennen nukkumaanmenoa sain yhden työn aloitettua ja valmiiksikin!

Eli vihreän Ainon jämistä neuloin calorimetryn. Näin kuvan Rasan blogissa, ja ohjeen on suomentanut Satu U. 30 grammaa sain kulumaan tähän:


Alunperin kyse on ulkoilupannasta, joka salliin myös nutturat ja muut hiuslaitteet. Minä tahdoin oman calorini kuitenkin yksinkertaisesti a) pitämään epämääräisen mittaiset haivenet pois silmiltä ja b) pelastamaan bad-hair-dayt. ;) Tänään jo kokeilin töissä Aino-liivin kaverina, ja hauska se oli!

Koska Ainoa neulotaan kuutosen puikoilla, en tehnyt caloriini aivan yhtä monta kavennus- ja levennyskerrosta kuin Sadun ohjeessa. Virheitä sen sijaan tein omiksi tarpeiksi... :) Mutta kyllä se päässä pysyy, mikä on tärkeintä! Nyt suunnittelen eri versioita ohuemmasta langasta jne.

Ja hamsterointi on alkanut mukavasti!

4 kommenttia:

 1. Eikö ollutkin kiva tekele tuo kalorimetri, piti vaan monesti aloittaa ja purkaa, että sai oikean kokoisen!

  VastaaPoista
 2. Tykkäsin hirveästi! Puoliväliin asti ihmettelin että kuinka tämä toimii, mutta sitten alkoi seljetä... :)

  Tein Ainolla ne Sadun 80 silmukkaa ja tuli vaan pikkuisen liian iso (mullahan tunnetusti on iso pää :). Seuraavan kokeilen varmaan Nallella, jännä nähdä miten koko muuttuu...

  VastaaPoista
 3. Huomenna vien postiin.. tulee maksikirjeenä joten pitäisi olla sinulla tiistaina.. maltatko odottaa työpäivän loppuun ??
  ;)

  VastaaPoista
 4. Iik iik!!!! Kiitos kiitos!!!!

  Nyt jännittää... ;) Joulu se vaan jatkuu "lahjoineen" (sellainen minkä on maksanut etukäteen on vähän kuin ilmainen lahja, eikö??).

  VastaaPoista