lauantai 13. tammikuuta 2007

Pikku Fifi

Olen pitkään haaveillut oman Fifin tekemisestä, mutta tuntenut liiaksi pelonsekaista kunnioitusta pitsihuivin neulomista kohtaan. Sitten luin jostakin - oliko peräti itse Fifin ohjeesta - että malli onkin varsin helppo.

Kun eilen vielä löysin kirpparilta sitä puoli-ilmaista mohairia, aloin neuloa Fifiä. Ja ihastuin! Tosin virheitä tein (mihin ne silmukat häviävät ja mistä niitä tupsahtaa esiin??), mutta harjoituskappaleeksi tämä oli tarkoitettukin. Ehkä seuraavaksi tohdin ruveta tekemään huivia "kalliimmasta" langasta...

Tässä Fifini puikoilla (ja kärki somasti kippurassa :). En ole nimittäin vielä päättänyt, teenkö siitä minihuivin vai oikeinko kaupasta ostan toisen kerän tuota Chic Mohairia ja jatkan:

3 kommenttia:

  1. Kiva, että sinäkin löysit Fifin ihanuuden! Ja ihanaa lankaakin olet löytänyt! Itse narahdin täysin Fifeihin, keväällä tein äitienpäivälahjoiksi kolme niitä. Ja joskus vielä teen itselleni Fifi 2:n!

    VastaaPoista
  2. Saa nähdä, löydänkö vastaavan väristä mohairia lisää - tämähän oli kirpputorilöytökerä. Jos en, niin sitten on mini-fifi... :) Mutta loppujen lopuksi se on helppo, kunhan vain oppii systeemin!

    VastaaPoista