lauantai 8. lokakuuta 2011

Lyhyet erikoiset

Kiitos kiitos kommenteista messupostaukseen! Täytyy myöntää, että eilen kahden jälkeen oli vähän haikea olo kun muisteli, että viikko sitten oltiin messuilla... Hupaista on se, että olen parinkin muun messuillakävijän kanssa puhunut ja olemme todenneet, että olimme ihan eri messuilla: minulla oli kauhean hauskaa, heillä tylsää. :)

Päivitän tänne pian valmiita käsitöitäkin, mutta sitä ennen pari muuta asiaa. Ensinnäkin, muistattehan Ihmeidea-kilpailun! Vielä joulukuun alkuun asti ehdit kehitellä uuden tuotteen Seinäjoen seurakunnan Lähetyssopen myyntiartikkeliksi, parhaat palkitaan. Klikkaa tätä linkkiä tai kuvaa ja lue säännöt sekä kurkkaa, mitä kaikkea Lähetyssopessa myydään jo nyt!


Toiseksi kiitos Pirjolle ja Purjolle, jotka ystävällisesti muistivat Kerällä-blogia tunnustuksella - jommalla kummalla noista, joten otetaan varmuudeksi molemmat! :)

 

Suurkiitos noille ihastuttaville nuorille neitosille, joiden omaperäisiä seikkailuja on ilo seurata. Tunnustukseen kuuluisi jakaa tätä eteenpäin kahdeksalle bloggaajalle, mutta tehän tiedätte, että jaan tämän aina kaikille, ja niin teen nytkin - olkaa hyvä, jokainen, joka tarvitsee vähän piristystä elämäänsä!

Lisäksi kuuluisi kertoa kahdeksan asiaa itsestään, ja niitä kyllä löytyy. Koska ollaan täällä käsityöosaston puolella, faktat liittyvät tavalla tai toisella käsitöihin. Osan olette varmasti jo moneen kertaan kuulleet, mutta koettakaa kestää...

 1. Käsityöt olivat minulle kauhistus talouskouluun asti, jossa ensimmäisen kerran aloin hiukan nauttia niistä. Vasta käsityöblogien löytyminen syksyllä 2006 teki minusta kuitenkin neulojan, kun tajusin, ettei se ole ydinfysiikkaa.
 2. Neulomisen lisäksi olen viime aikoina ommellut ja vähän myös virkannut - mutta osaan tehdä vain pylvään ja ketjusilmukan, enkä kykene kunnolla seuraamaan virkkausohjetta kaaviosta.
 3. Inhoan pipojen ja lapasten tekemistä, mutta teen mieluusti sukkia ja huiveja.
 4. Eniten neulon itselleni, koska kaupat myyvät yleensä vain muovineuleita ja lisäksi kokoni (pituus 142 cm ja leveys XL) ei ole valmistajien suosiossa.
 5. Käytän 95-prosenttisesti vain villasukkia. Minulla on huono ääreisverenkierto, joten paljaalla iholla villa lämmittää ihanasti. Kesäisin en sitten käytä sukkia ollenkaan. (Omiin häihini ahdistuin laittamaan stay-upit.. :)
 6. Suosikkineulepuikkokokoni on isommassa työssä 4 mm ja sukissa 2,5 mm. Silloin teen kaikkein siisteintä jälkeä.
 7. Kun laitan Lankurin tulostamaan pdf:nä omistamani langat, listassa on 14,5 sivua - enkä ole vielä ihan kaikkea saanut syötettyä (muutto häiritsi, kun nyt en enää muista mitkä nyssykät olen syöttänyt... :P). Kiloja en kerro ainakaan vielä tässä vaiheessa. :)
 8. Neuleromaaniani on "myyty" tällä hetkellä 107 kpl suoraan minulta "ostettuna" - ja hyviä töitä tehty vielä sitäkin enemmän. Kiitos teille! Tästä romaanistahan ei painos lopu, joten tervetuloa ostoksille, jos kiinnostaa. Tuosta linkistä löydät lisätietoa.
Viettäkää iloinen viikonloppu, meille on ainakin luvattu aurinkoa!

1 kommentti:

 1. Hassua. Miulla menee juuri päinvastoin tuo neulominen, eli teen vain lapasia ja pipoja, huiveja ja sukkia en ollenkaan. Tosin sukkien tekoa olen viime aikoina alkanut harjoitella..

  VastaaPoista